Aktywne Wpisy
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki
Co najlepiej zrobić w poniższej sytuacji? Nie chcę zmieniać dziewczyny, już się wystarczająco narandkowałem i miałem wystarczająco trudnych relacji z borderkami itp. więc jestem szczęśliwy będąc w związku z normalną dziewczyną.
Dziewczyna (lvl 25) chce mieć ze mną dziecko/dzieci w przeciągu 5, może 7 lat, ale ja nie chcę mieć dzieci, bo:
#zwiazki
Co najlepiej zrobić w poniższej sytuacji? Nie chcę zmieniać dziewczyny, już się wystarczająco narandkowałem i miałem wystarczająco trudnych relacji z borderkami itp. więc jestem szczęśliwy będąc w związku z normalną dziewczyną.
Dziewczyna (lvl 25) chce mieć ze mną dziecko/dzieci w przeciągu 5, może 7 lat, ale ja nie chcę mieć dzieci, bo:
josb515 +120
오늘의 폴란드어 공부.
Dzisiejsza nauka polskiego.
O, e, ę, um kończy się, jeśli jest rodzaju nijakiego.
A, i kończy się, jeśli jest rodzaju żeńskiego.
Spółgłoską kończy się, jeśli jest rodzaju męskiego.
Dzisiejsza nauka polskiego.
O, e, ę, um kończy się, jeśli jest rodzaju nijakiego.
A, i kończy się, jeśli jest rodzaju żeńskiego.
Spółgłoską kończy się, jeśli jest rodzaju męskiego.
Przez lata byłem długodystansowcem i byłem tylko w długich relacjach, ale coś jakiś czas temu we mnie pękło i przez 2 ostatnie tygodnie potroiłem ilość swoich lozkowych kontaktów z dziewczynami. A tak jak wspominałem jestem średniakiem i nie spotykam się z wielorybami, więc da się tylko wystarczy trochę postarania i premium na tinderze. Dziś kolejna typiara poznana 4 dni temu na tinderze do mnie wpada na noc. I szczerze mówiąc byłem taki zawsze trochę nieśmiały jeśli chodziło o kontakty z babami, a teraz czuję jakbym nabrał z 50 punktow do kontaktu z nimi i charyzmy i byłbym w stanie zagadać do jakiejś typiary na ulicy, więc jak ktoś ma podobnie to polecam spróbować. Oczywiście takie coś to nie na długą metę.
@Szychasekk: Płacą ci za to przynajmniej?
Boosta lajkow daje jedynie daje platinum
Na gold miałem mniej matchy niż bez gold
A po co zmieniasz lokalizacje?