Aktywne Wpisy
Chyba założę osobisty tag na walkę z #deweloper , bo będzie chyba coraz gorzej. Ojciec przed śmiercią przepisał mi nieruchomość z budynkiem mieszkalno-usługowym. Chwilę po jego śmierci odezwał się #deweloperuch, który kupił działkę obok. Pod pretekstem pokazania mi na spotkaniu co chcą wybudować na swojej działce, próbowali odkupić ode mnie działkę. Oczywiście gadka była, że ja już nie rozbuduje aktualnej działalności na działce. Domu mi też się

Konrad2114 +93
coś
Mój autorski tag do obserwowania dalszych poczynań: #knydeerysuje
#art #tworczoscwlasna #rysujzwykopem #digitalpainting #sztuka
Mój autorski tag do obserwowania dalszych poczynań: #knydeerysuje
#art #tworczoscwlasna #rysujzwykopem #digitalpainting #sztuka

źródło: coś
Pobierz
#neuropa #konserwy #bekazkonfederacji #bekazprawakow #bekazpodludzi
źródło: wolnosciowcyXD
PobierzJedno i drugie to to samo g---o i ciężko to zatrzymać, bo właściwie cały zachodni świat poza może prawicą w USA w taki czy inny sposób takie działania wspiera
Ale nie możemy zapominać że wszystkie partie poza nimi wspierały lockdown, także jedno szambo
@Towarzysz_Pawulon: co to za debilny fikołek wobec kolejnego dowodu na zamordyzm k0nfy?
latarnik wyborczy - wypełnij i zobacz, jak głosowały komitety
Co ma wspieranie lockdownu do zamordyzmu konfederosji ? Konfederosja nie wspierała lockodownu nie dlatego, że to ograniczenia wolności, tylko dlatego, że to szury, które twierdzą pieprzące o plandemii.
Do tezy z tej stronki nie umiem znaleźć nawet żadnych dowodów w necie
Nie widzę w necie by ktokolwiek z Konfy wypowiadał się pozytywnie na ten temat, dlatego jestem sceptyczny by najbardziej wolnościowa partia była w tej sprawie mniej wolnościowa od zamordystów z lewicy
@Towarzysz_Pawulon: a zamordym k0nfy dopiero mamy odczuć jak wygrają wybroy czy co?
Śmieszne jest to że robaki ciułające na bieda mieszkanie za 500k jeszcze bronią swoich 'wolnosciowych' panów z po czy pisu
@Towarzysz_Pawulon: Jeteś normalnie człowiek ulotka. Prawdopodobnie za x lat cię będzie skręcać z cringu, że tak pajacowałeś dla jakiejkolwiek partii politycznej.