Dzisiaj króciutki test nowej zabawki. Musiałem sobie poprawić humor. Totalnie nie wiem jak wyliczył mi critical power. Wymaga ode mnie biegania na tak małej mocy ze nie wiem ocb to się zmieni czy nie? Plan jest taki. Żeby to zastąpiło trenera który zaczyna mnie irytować. Ma ktoś stryda i mogę zadać mu kilka pytań?
@Yratsjowt_799: A czy nie jest tak, że Stryd to bezsensowna zabawka? Przecież wystarczy, że zmienisz buty i już odczyty będą zupełnie inne ( ͡º͜ʖ͡º) Pomiar mocy w kolarstwie to obecnie must have treningowy ale w bieganiu to bezsensowny gadżet
@Wilson2231 stryd ma czujnik pracujący w trzech płaszczyznach i oblicza odległości. Przez co masz dokładniejszą odległość niż z gpsa, nie gubi się i na bieżni działa lepiej niż to co oblicza bieżnia. To jak ta zabawka wyczuwa podbiegi wywarło na mnie mega duże wrażenie. To właśnie raczej na rowerku to ile watów zrobisz zależy od tego czy masz podeszwy miękkie czy z carbonu czy czego one są tam zrobione. Póki co
Dzisiaj króciutki test nowej zabawki. Musiałem sobie poprawić humor. Totalnie nie wiem jak wyliczył mi critical power. Wymaga ode mnie biegania na tak małej mocy ze nie wiem ocb to się zmieni czy nie? Plan jest taki. Żeby to zastąpiło trenera który zaczyna mnie irytować. Ma ktoś stryda i mogę zadać mu kilka pytań?
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki
Pomiar mocy w kolarstwie to obecnie must have treningowy ale w bieganiu to bezsensowny gadżet