Wpis z mikrobloga

@bakamarimo: nie wiem jak w 8, ale 7,5 jedyne, co dobrze miał zrobione, to możliwość wykonywania prostych rzeczy jak dzwonienie czy smsowanie. Oczywiście na tym polega idea telefonów, ale jeśli potrzeba tylko do tego, to nie kupuje się smartfona ;D

Generalnie z takich absurdalnych rzeczy to problem z ustawieniem własnego dzwonka - normalnie się nie da. Chyba, że okroisz sobie do 35 sek. i podpiszesz jakoś specjalnie w gatunku (bez audacity
@bakamarimo: warto. Cena zapowiada się bardzo ciekawie, a sam WP8 jest jeszcze ciekawszy. Sam sobie ostrze zęby na Lumię 920 :)

Bo ten 7,5 taki badziewny, że MA-SA-KRA.

@przemyslany_nick: nie ma to jak konkretne argumentowanie :) #wp to system, którego zdecydowanie nie powinno się oceniać po jednym czy kilku pierwszych dniach użytkowania. Dopiero im dłużej go używasz, tym bardziej dostrzegasz zalety w porównaniu do innych platform, głównie płynność, intuicyjność i
@eDameXxX: ale jednak. Już mój starszy W850i miał "system" całkowicie niezawodny, niezamulający, apki w Javie miały wszystko, czego wtedy potrzebowałem a wrzucona mp3-ka bez zbędnego pierdzielenia dała się ustawić na dzwonek. Nie wiem po co takie ograniczenia? Bo ramu mało? Jakby cały dzwonek ustawić, to by się zjarał/niebotycznie zmulił? Tak postawiłem sobie moją starą cegłówkę z tym telefonem na WP 7,5 i wygrał ten stary : P Już nie mówię o