Wszystko ten sam właściciel, jedzenie z gówna lepione, dalekie od jakichkolwiek standardów (przynajmniej w niektórych z tych 'lokali', być może któryś serwuje coś jadalnego) - kilka razy nadzialiśmy się ze znajomymi i dopiero po wczorajszym dniu zapaliła nam się ta przysłowiowa lampka, trochę szkoda że tak późno. W każdym z 'lokali' te same promocje wstawione na aplikacjach, żeby złapać jak najwięcej pelikanów - większość z nich operuje do 4 w nocy, także szansa natknięcia się na nie jest spora. Faktycznie świetny model biznesowy, oby tylko do czasu. Wnikliwych odsyłam do krsu i łączenia kropek tam. Osobiście nie namawiam do podejmowania jakichkolwiek działań, liczę jedynie na to, że jak najmniej osób podzieli w przyszłości nasze przykre doświadczenia.
@oburzonymirek123: nie wiem jak obecnie ale parę lat temu halo picka była bardzo dobra. To jakiś problem ze jedna osoba ma kilka lokali z różną kuchnią?
@tastesLikeChicken: @Psychofan_Jachimka z neonu nie jadłem, ale próbowałem chyba wszystkiego z Halo xD Wszystko stwierdziłem, że więcej nie zamówię, a po sushi były problemy żołądkowe.
Halo picka
Halo burger & picka
Halo sushi
Halo wok
Halo makaron
Neon
Pizza premium
Gastro faza
Pan calzone
Crazy chicken
Sushi premium
Królestwo sushi
Wszystko ten sam właściciel, jedzenie z gówna lepione, dalekie od jakichkolwiek standardów (przynajmniej w niektórych z tych 'lokali', być może któryś serwuje coś jadalnego) - kilka razy nadzialiśmy się ze znajomymi i dopiero po wczorajszym dniu zapaliła nam się ta przysłowiowa lampka, trochę szkoda że tak późno. W każdym z 'lokali' te same promocje wstawione na aplikacjach, żeby złapać jak najwięcej pelikanów - większość z nich operuje do 4 w nocy, także szansa natknięcia się na nie jest spora. Faktycznie świetny model biznesowy, oby tylko do czasu. Wnikliwych odsyłam do krsu i łączenia kropek tam. Osobiście nie namawiam do podejmowania jakichkolwiek działań, liczę jedynie na to, że jak najmniej osób podzieli w przyszłości nasze przykre doświadczenia.
#bialystok #podlasie #podlaskie #patogastro #gastronomia #takaprawda