Aktywne Wpisy

sztywny_misza +209

źródło: 1740637996376-0
Pobierz
rales +1
Do rzeczy:
1. Nigdy nie miałem konsoli, grałem tylko na PC. Do czynienia z padem miałem tylko w przypadku FIFA/PES
2. Chciałem kupić sobie konsolę
3. Znajoma pożyczyła mi swojego PS5, bo ona wyjeżdża za granicę i nie potrzebuje tam, mam oddać jak wróci, czyli najszybciej za 1,5 roku.
4. Pograłem wczoraj w Borderlands 3 i myślałem, że dostanę k-----y przy poruszaniu się i obracaniu kamerą za pomocą gałek - bo zawsze w takich grach operowałem
1. Nigdy nie miałem konsoli, grałem tylko na PC. Do czynienia z padem miałem tylko w przypadku FIFA/PES
2. Chciałem kupić sobie konsolę
3. Znajoma pożyczyła mi swojego PS5, bo ona wyjeżdża za granicę i nie potrzebuje tam, mam oddać jak wróci, czyli najszybciej za 1,5 roku.
4. Pograłem wczoraj w Borderlands 3 i myślałem, że dostanę k-----y przy poruszaniu się i obracaniu kamerą za pomocą gałek - bo zawsze w takich grach operowałem

czy???
- przyzwyczaisz się 49.7% (86)
- spróbuj, tam sterowanie padem nie jest trudne 13.9% (24)
- odpuść 27.7% (48)
- nwm . sprawdzam 8.7% (15)
#samochody #motoryzacja
źródło: comment_1655738979BpkQ565A8CpokdAgF36GSR
Pobierzźródło: images
Pobierzźródło: kuna-ako-sa-jej-zbavit
Pobierz@Vader-Poland: Mam 19 letniego Opla, nigdy nie będę miał 15 letniego gruza.
.
.
Dopiero 14 lat xD
Z tymi kunami, to prosta sprawa. Niedawno odpalam brykę, patrzę, a pod nogami mam kunę! Już chciałem otworzyć drzwi i z buta ją na zewnątrz, kiedy ta mówi, że dzień dobry, chciała się przedstawić, bo zamieszkuje ten pojazd...
Trochę mnie zdziwiło, że kuna gada, ale se myślę, że grzeczna, kulturalna, to poczekam z tym butem. No to jej mówię, że to tak nie bardzo se zamieszkiwać za darmochę, bo
Komentarz usunięty przez autora
źródło: 28021f1c-ae78-4870-91ce-fc74849a29d5_text
Pobierz@Vader-Poland: o k---a, dostanę nowe auto jak nie zaplusuje (ʘ‿ʘ)
garść sierści psa w szmatce u mnie pomaga :P