Aktywne Wpisy
Techguy91 +99
Kiedy widzę, jak ludzie klaszczą uszami kiedy rząd podnosi płacę minimalną to wiem, że mam do czynienia z debilami.
Z chwilę minimalna będzie wynosiła 5000 brutto, potem 10, za chwilę 50, 100 I niedługo będziemy zarabiać w milionach jak nasi rodzice. Tylko ze teraz miliony będą c---a warte. Chcesz zarabiać więcej? To zdobądź jakieś kwalifikacje, które będą potrzebne na rynku pracy.
Ja po pracy się dokształcam, żeby w przyszłości mieć lepsze kwalifikacje i lepiej
Z chwilę minimalna będzie wynosiła 5000 brutto, potem 10, za chwilę 50, 100 I niedługo będziemy zarabiać w milionach jak nasi rodzice. Tylko ze teraz miliony będą c---a warte. Chcesz zarabiać więcej? To zdobądź jakieś kwalifikacje, które będą potrzebne na rynku pracy.
Ja po pracy się dokształcam, żeby w przyszłości mieć lepsze kwalifikacje i lepiej
![JanuszKarierowicz](https://wykop.pl/cdn/c3397992/JanuszKarierowicz_sjLbJgO4ME,q60.jpg)
JanuszKarierowicz +292
Ponad rok temu coś przez przypadek nacisnąłem w aplikacji i zapomniałem wyłączyć. A co do alkoholu, to byłem od tamtej pory nawalony niezliczoną ilość razy.
#alkoholizm #chwalesie
źródło: alkoholizm
Pobierz