Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

PucziMMA +12
tl;dr
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę

źródło: 20240528_163404
Pobierzona nie wyzywała żołnierzy
Przecież ona nikogo nie zgwałciła ani nie zabiła. Tylko wysłała j*banego tweeta. Każdy zasługuje na drugą szansę. Nawet ona.
@BiccCorp: Nie. Ja chce ja wsadzic do wiezienia za jawne wspieranie zbrodniczego
@BiccCorp: rezimu Lukaszenki.
W zasadze Kruwa Szatan ma krew na rekach.
Nie. Nie kazdy zasluguje na druga szanse. Hitler i Bravik nie zasluguja naprzyklad.
Druga sprawa, to w jaki sposob ta paskudna baba odzywa sie do ludzi, swiadczy o tym
Bo też chciałem żebyś się na to złapał. Poczytaj o prawie Godwina. Normalnie jak małe dziecko. I tu się zgodnie z tym prawem dyskusja kończy, bo dalej jak widać się nie opłaca. Tylko miernoty umysłowe używają argumentu ad hitlerum.
Do widzenia.
@BiccCorp: argumenty ad hitlerum, to drugi rozpoznawalny trend na wykopie zaraz po zułtym i uranie owsika, no ale niech będzie że jesteś taki super duper inteligentny
A tak naprawdę bezdenie głupi.
Aż się wymiotować chcę, na samą myśl że są takie moralne dna jak ty, wspierające morderców i dyktatorów.