Wpis z mikrobloga

@user_no_4: bo nikogo oprocz kilku randomow z internetu nie obchodzi to pieprzenie, tak jak i gowniany program, ktory bedzie ta pseudo celebrytka prowadzic. Jezeli powie na antenie cos podobnego to na pewno jej glowa potoczy sie z hukiem. To nie sredniowiecze zeby zaciekle lowic wiedzmy do konca zycia. Inna sprawa gdyby powiedzial to jakis znany polityk, inna kiedy wypisuje to na twitterze podrzedna idiotka, o ktorej nikt wczesniej nie slyszal, a
  • Odpowiedz
@user_no_4: ona poniosła konsekwencje. Ma zepsutą opinię na całe życie. To co ludzie jak ty próbują zrobić nazywa się cancel culture, niszczenie żyć za byle gówno. Domena skrajnego lewactwa, ale jak czasem widać drugiej skrajności też się to czasem podoba.
Przecież ona nikogo nie zgwałciła ani nie zabiła. Tylko wysłała j*banego tweeta. Każdy zasługuje na drugą szansę. Nawet ona.
  • Odpowiedz
To co ludzie jak ty próbują zrobić nazywa się cancel culture,

@BiccCorp: Nie. Ja chce ja wsadzic do wiezienia za jawne wspieranie zbrodniczego

Każdy zasługuje na drugą szansę. Nawet ona.

@BiccCorp: rezimu Lukaszenki.
W zasadze Kruwa Szatan ma krew na rekach.

Nie. Nie kazdy zasluguje na druga szanse. Hitler i Bravik nie zasluguja naprzyklad.

Druga sprawa, to w jaki sposob ta paskudna baba odzywa sie do ludzi, swiadczy o tym
  • Odpowiedz
@user_no_4: wiedz, że ilekroć użyłem tego zdania, to ludzie zawsze odnosili się do Hitlera, że nie zasługuje na drugą szansę. Pomyśl, dlaczego nie zmieniłem tej wypowiedzi.
Bo też chciałem żebyś się na to złapał. Poczytaj o prawie Godwina. Normalnie jak małe dziecko. I tu się zgodnie z tym prawem dyskusja kończy, bo dalej jak widać się nie opłaca. Tylko miernoty umysłowe używają argumentu ad hitlerum.
Do widzenia.
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: "za swoje" dostala juz wczesniej. Nikt normalny nie bedzie wprowadzal z takiego powodu jakiegos szalonego ostracyzmu. IMO kobieta zrozumiala swoj blad. Przeprosila w wielu postach, chyba jakies akcje robila wspierajace i tyle. To nie sredniowiecze. Nikt jej na stosie nie bedzie palil.
  • Odpowiedz
  • 0
Bo też chciałem żebyś się na to złapał

@BiccCorp: argumenty ad hitlerum, to drugi rozpoznawalny trend na wykopie zaraz po zułtym i uranie owsika, no ale niech będzie że jesteś taki super duper inteligentny

A tak naprawdę bezdenie głupi.

Aż się wymiotować chcę, na samą myśl że są takie moralne dna jak ty, wspierające morderców i dyktatorów.
  • Odpowiedz