Wpis z mikrobloga

Patrząc na adradar i historie cen domów gdzie pojawiają się spadki powyżej 100, a nawet i 200 tysięcy złotych możemy jasno i wyraźnie zobaczyć jak właściciele pozytywnie podchodzili do ich sytuacji na rynku #nieruchomosci i jak od czasów końca #bk2 ich oczekiwania są weryfikowane. Ta strona to jest złoto, przecież wiedząc, że tak jak na załączonym obrazku jakiś chłop obniżył rok temu cenę o 277 tysięcy, to możemy spokojnie próbować dalej negocjować cenę przy okazji śmiejąc się z gadania agentów, że jest kolejka chętnych do zakupu więc nic nie urwiesz. Tak samo śmieszy mnie jedna oferta z opisem "Sprzeda się szybko - jeśli Ci się spodobał to nie zwlekaj!" - a tu się okazuje, że ogłoszenie wisi od prawie roku xD

Dla mnie ten portal to istne złoto i weryfikator typowych Januszy, którzy tak jak w tym przypadku próbują opchnąć jakiś drewniany dom o powierzchni mieszkania na zadupiu za prawie 900 k bo gdzieś czytali, że rynku nieruchomości jest kryzys xD
Makowiecky - Patrząc na adradar i historie cen domów gdzie pojawiają się spadki powyż...

źródło: image

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Makowiecky: takich ofert jak na pęczki. Niektórzy chcą sprzedać, a inni chcą sprzedawać. Ile razy to już szedłem oglądać mieszkanie i gatka leciała typu, że oni to w sumie mieszkania nie chcą sprzedawać, ale jeśli dostaną tyle ile chcą w ogłoszeniu to ok. Cena oczywiście w------a w kosmos, ogłoszenie wisi 9 miesięcy ¯\(ツ)/¯ potem inni podpatrują takich januszków i dają przybliżoną cenę. Wczoraj byłem oglądać mieszkanie, chłop zaczynał z prawie
  • Odpowiedz