Wpis z mikrobloga

#korsir Pomysł na ankietę dotyczącą domeny taki w stylu Korsira. Zanim ta ankieta się zakończy, to ktoś mu sprzątnie wygrywającą domenę albo od razu wykupi wszystkie. Takich rzeczy nie daje się do publicznej oceny. A sama strona coś za szybko powstaje - to akurat nie jest w stylu Korsira. Pewnie ci dwaj to widzowie i sami się zaoferowali. No i oczywiście zrobią za darmo.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
wszystkie te domeny są już wykupione na rok

@Korsir: bardzo dobrze

nie jestem idiotą

@Korsir: Ze względu na całokształt kariery - mocno polemizowałbym z tym stwierdzeniem
  • Odpowiedz
@bbul44 wiem jak to wygląda, ostatnio zbyt długo przeciągam to co robię, ale robię to ze względu na sklep. Sytuacja jest jaka jest i muszę po nocach siedzieć i robić, a za dnia zajmować się takimi drobnostkami, czasem pierdółkami, żeby coś ciekawego nagrać.
  • Odpowiedz
@bbul44: akcja z ankietą typowo pod ruch na kanale, nazwa dawno wybrana i opłacona ale skoro widzowie są durni i lubią igrzyska to czemu ich im nie dać :)

Akcja z dramą również przygotowana pod sklep. Na koniec przytulą się i poklepią po plecach. Dramy ostatnio to dobre akcje marketingowe.
  • Odpowiedz
@ryjek201: to, że wkleiłem Ci dowód na wykupione domeny z ankiety. Twierdziłeś, że już dawno była wybrana, a ankieta to tylko ustawka na kanale
  • Odpowiedz
@Korsir: Fakturę można wystawić do 15 następnego miesiąca, w dalszym ciągu żaden dowód. Mogłeś mieć pro formę opłaconą wcześniej z wnioskiem rejestracyjnym złożonym w kwietniu, który rezerwował domeny na ten okres.
  • Odpowiedz