Wpis z mikrobloga

#kononowicz

W ramach przypomnienia dla wszystkich, starych i nowych, ponieważ masa rudych zielonek stara się odwrócić uwagę od oblesnego menelomana i benzoluba:

Żeby przypopmnieć dlaczego Sławomirowi Nowakowi należy się taki hejt, pomijając sprawę zniszczenia uniwersum, powiem, że:
Bił własną żonę i opublikował zdjęcie jej rozbitego łuku brwiowego

Oglądał jak jego żona jest pukana przez Mariusza

Wąchał gacie majora

Oglądał wyciskanie pryszczy

Wysłał własnego ojca do dpsu

Oferował pijanemu menelowi seks oralny

Uprawiał seks z kolegą na koloniach

Pijany wyzywał kobiety i przypadkowych przechodniów w Niemczech

Zrzygał się na lajcie w obecności policji

Kazał nawąchanemu majorowi zostać na zewnątrz przy minusowych temperaturach, bo by go nagrała konkurencja

Po tym jak major wyszedł z odwyku od razu mu kupił tiger Nitro

Podstawiał majorowi prostytutki, żeby udawały, że się w nim kochają, rujnując psychę majorowi. Właśnie wtedy major zaczął co raz częściej zażywać nitro

Podsłuchy i zabranie jakiejkolwiek prywatności mieszkańcom szkolnej

Oglądał z przyjemnością odleżynę Kononowicza

Grozi każdemu pozwami jeżeli go obrażą, Sławku proszę mnie pozwij. To mnie nie zabije to przyjemność dla mnie.

Tyle mogę sobie przypomnieć prosto z głowy, piszcie jak coś jeszcze pamiętacie. #patostreamy #kononowicz
BratmexicanoTV - #kononowicz

W ramach przypomnienia dla wszystkich, starych i nowych...

źródło: Ruda wywłoka

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Brat_mexicano_TV Podsyłanie nowych meneli na szkolną, celowe nastawianie Konona żeby kłócił się z Majorem i wyrzucał go z domu, oddawanie Majora w leasing do Niemiec, okradanie Majora z jego pieniędzy(Panie lekkich obyczajów naciągały go na różne drogie rzeczy). Śledzenie, prześladowanie szkolniaków, drenowanie budżetu szkolnej do absurdalnych granic(konon lepiej żył i wyglądał gdy nie było Sławomira Nowaka) Jak co to możesz mnie pozwać parówo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz