Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +9
Taka sytuacja, widzisz w lusterku za sobą motocyklistę. Co robisz?
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
źródło: test1 copy
Pobierz
Pochwalcie się najniższym spalaniem jakie udało Wam się uzyskać na trasie. Marka samochodu + silnik. Zacznę od siebie - Mercedes B klasa, 1.8 diesel, 4.6 litra/100km.
#motoryzacja
#motoryzacja
źródło: IMG_7032
Pobierz

Leć w gorące mirku.
Podróżuj póki młoda, na starość i tak emerytury nie będzie a co dopiero takiej jak emerytura u Niemców, którzy sobie podróżują po świecie.
@LatajacyJeczmien: Nie masz, to tylko twoje złudzenie, życie człowieka jest mega krótkie, 80 lat, z czego 40-45 w dobrym zdrowiu to jest żart. Nawet żółwie żyją 200 lat , a nic w życiu do roboty nie mają, poza żarciem trawy i pływaniem bez sensu w te i z powrotem xD
Pozytywne jest to, że przy
Ja mam 36 lat a regularnie skacze na koncertach i tupie do techenka ¯\(ツ)/¯
Jestem starszy od Ciebie, lubię podróżować i nie wyobrażam sobie siedzenia na dupie, z dziećmi na głowie. Wolę poznawać nowych ludzi, nowe miejsca, raz się żyje.
Jesteś starszy, ale to nie koniec zabawy w życiu, nawet jeśli ta młodzieńcza już minęła. Jaw tym roku 30, ale już sobie to przepracowałem w głowie. Nigdy nie będę młodszy niż dzisiaj, więc po co marnować moja 30 na tęsknotę za młodością.
Jestem niewiele starszy od Ciebie, gdybym mógł wymienić kilka aspektów to na pewno:
-> związek często cię spowalnia, niż rozwija,
-> zakładanie rodziny, to droga do dziadowania, gdzie twoje życie zostaje przewartościowane o 180 stopni, jednym się to podoba, innym nie. Stajesz się po prostu nudny i bezpłciowy;
-> inwestuj w ciało i zdrowie, im szybciej tym lepiej, po 30 kończy się magiczne "jestem niezniszczalny";
-> podróże podróże i