Aktywne Wpisy
Wrrronika +11
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +19
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Przytulil bułe i nara
Bo tak sobie tłumacze tyle dostępnych biletów na 2 tygodnie przed galą - fame mial ponad 50% sprzedane w dniu 20 gali, jak oglosili Bandure. Sam bandura sprzedal 3k biletow.
Wiec co z tego ze z dymow ktos zrobi olbrzymie zasiegi, jak nikt z nich
https://sklep.ebilet.pl/413768215764664321
Dajesz zoom na mapke, i jezdzisz po sektorach i widzisz dostepne/niedostepne
Bandura sprzedał 3k biletów - ile sprzeda Gracjan według Ciebie? I to są właśnie realne przełożenia jak zasięgi przechodzą na zainteresowanie REALNE galą, w postaci sprzedaży biletów i PPV.
No i podstawowe
Co do Prime to powodzenia dla nich w robieniu gali podczas Olimpiady i Euro. Trzeba miec niepokolei w głowie,
@pawelswd: Też mi się to nie podoba. A ostatnia gala FAME to była jakaś katastrofa. Natomiast my nie mamy na to wpływu. Zobacz że teraz wzieli Diablo, i Amadi mówi o "sportowych dymach". Czyli też będzie family frendly a niie oro jak z Łaszczykiem. Widać to im się po prostu bardziej opłaca.