Aktywne Wpisy
aa-aa +523
Jakaś małpa w radiu teraz właśnie opowiada jak to Polacy będą szczęśliwi gdy będą nosić toboły z butelkami do sklepów, chodzi o tą kaucję, no ja jestem bardzo szczęśliwy nie wiem jak wy
WielkiNos +94
Wydziarasy szukają sposobów na przykrycie tatuaży, bo już im się znudziły?
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Komentarz usunięty przez moderatora
... Ale nie to jest wykop tutaj nie ma zmiłuj...:)
... Pomijając że trzeba później jeszcze odgrzewać przelewać mieszać i inne takie rzeczy robić...
... Ale jak niektórzy ludzie żyją mentalnie tak jak 50 czy 100 lat temu no to ja się nie dziwię że takie pomysły niektórzy tu wypisują:)
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie zawiodłeś.
Pierdzielisz jak moja była. "Gotowałam ten obiad do 1 w nocy!". Albo "pół dnia gotowałam X". Przestała używać takich wymówek, jak zaczął się jakiś g---o serial w TV który lubiła, a ja poszedłem robić obiad. Dokładnie tyle czasu potrzebowałem na obranie i ugotowanie ziemniaków, okrojenie mięsa, oskarżenie, uduszenie i zrobienie sosu, robiąc w międzyczasie surówkę. Przecież przy garach nie
... A ja się odnosiłem do tego osobnika co się podpisuje kondominium grejpfrutowe:)
... Natomiast co do samego tego twojego wpisu obszernego na temat czasu gotowania w cudzysłowiu to oczywiście że masz rację że robienie obiadu nie musi trwać pół dnia ale z drugiej strony co innego robić obiad dla siebie czy dla dwóch osób w znaczeniu że jemy to samo a co innego na przykład jak masz rodzinę i tak dalej to wiadomo że to będzie inaczej wyglądać.
... Poza tym zależy właśnie kto jakie ma sprzęty.
... Ja napisałem że duża część ludzi nie mieszka na swoim i nie posiadają różnych sprzętów na przykład wynajmowanych pokojach czy mieszkaniach bo nawet jeżeli mają pieniądze to nie mają możliwości żeby wszystko wyposażyć jako własne a potem w razie wyprowadzki zabierać to ze sobą lub wszystkim mieszkańcom danego mieszkania udostępniać swoje sprzęty których nie sposób umieścić w wynajmowanym malutkim pokoju a wspólna kuchnia nie jest za dobrym pomysłem na to żeby swoje rzeczy tam wystawiać.
... Nawet głupia tak zwana lodówka może być problemem na przechowywanie różnych rzeczy pomijając jakoś przechowywania czy w ogóle niemożliwość przechowywania różnych rzeczy ze względu na stan lodówki kończąc na tym że inni sublokatorzy mogą po prostu zrobić ci syf z tym twoim jedzeniem albo je zjeść albo jeszcze jakieś inne ciekawe kawały wykombinować jeżeli nie będziesz podpadać po ich