Aktywne Wpisy
kluskizserem +107
Obczajcie tę akcję.
Znajoma opowiada mi, że od jakiegoś czasu widziała w łazience wilgoć na suficie, zgłaszała to do spółdzielni ale nikt nie wpuszczał ich do środka do tego mieszkania wyżej. Spółdzielnia powiedziała że jeżeli jeszcze raz się coś takiego przytrafi to od razu na policję dzwonić. No i któregoś razu sobie siedzi w domu i nagle słyszy wielki huk, odpadł sufit xD zadzwoniła po straż pożarną i policję i weszli siłą
Znajoma opowiada mi, że od jakiegoś czasu widziała w łazience wilgoć na suficie, zgłaszała to do spółdzielni ale nikt nie wpuszczał ich do środka do tego mieszkania wyżej. Spółdzielnia powiedziała że jeżeli jeszcze raz się coś takiego przytrafi to od razu na policję dzwonić. No i któregoś razu sobie siedzi w domu i nagle słyszy wielki huk, odpadł sufit xD zadzwoniła po straż pożarną i policję i weszli siłą
HondaCivic +7
To już jest... to po prostu brak słów i te dzieciaki na tym klipie ehhh
Chyba ktoś widział jak Miniaczem 249g b---ę atomową transportowałem. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#drony #dron #dji #prawo
@dumpmuzgu zaproszenie mam zamiar przyjąć ale w innym terminie. Ciężko mi się stawić na komendę 200km dalej i to w poniedziałek na 8.
Zachciało mi się trochę fotek w rodzinnym mieście zrobić. xD
dziś dzwonił do bagiet, że mam komplet dokumentów ze sobą zabrać tzn; uprawnienia, potwierdzenie zgłoszenia lotu w DroneTower (nie potrafił nawet powiedzieć poprawnie nazwy tylko "w aplikajci drone coś tam" i potwierdzenie z Bieszczadzkiego OSG, że im też zgłaszałem lot. Jak powiedziałem, że nie mam żadnych kwitów bo w OSG zgłasza się to na telefon a w DroneTower nie ma historii check-inów i jak chcą to niech się
Pozdrawiam
Oskar Karolczuk z Warszawy
Pozdrawiam
Oskar Karolczuk z Warszawy
Generalnie akcja na 5 minut. Czyli dałem im moje papiery z nr. operatora i pilota. Kilka pytań po co latałem, czy często latam jak tak to gdzie, gdzie zgłaszałem. Wytłumaczyłem ładnie Panu jak to działa , na jakiej podstawie mogłem latać, jakie u Nas strefy są i jak zgłaszałem lot a nawet pokazałem aplikację, stronę dronemap.
Na odchodne zapytałem o artykuł na podstawie
@dumpmuzgu: sprawdzałem;
Art. 211. Prawo lotnicze
9a) wbrew art. 123 pokazy lotnicze ust. 2 dokonuje w czasie lotu zrzutu ze statku