Wpis z mikrobloga

Kompromitacja koalicji w województwie dolnośląskim. PSL ma 2 radnych, KO 15, więc logiczne, że KO wystawiła na kandydata na marszałka Jarosa. Jednak okazało się, że Gancarz z PSL ma tak wielkie ambicje, że postanowił kolaborować z PiS i przybudówką PiSu - „bezpartyjnymi” samorządowcami, którzy słyną z brudnych interesów.

I Gancarz dopiął swego - został marszałkiem. Dla mnie to jeden z większych pokazów brudnej polityki i obrzydliwe zachowanie, za które PSL powinno zostać dojechane. Nigdy na nich już nie zagłosuję (a głosowałem w parlamentarnych i wcześniej na Hołownię) i namawiam do tego innych. A jeśli koniecznie chcecie głosować na 3D, to apeluję o sprawdzanie i niegłosowanie na kandydatów PSL, tylko Polski 2050.

Jednak ta partia nigdy się nie zmieni - liczą się tylko posady i kasa. Teraz śmierdzący gumofilec będzie udawał wielkiego bonzo. Oby Tusk ich dojechał, a przede wszystkim tego Gancarza personalnie. Tfu!

#polityka #4konserwy #neuropa #bekazpisu #sejm
  • 10
  • Odpowiedz
mnie to jeden z większych pokazów brudnej polityki i obrzydliwe zachowanie, za które PSL powinno zostać dojechane.

@Gours: Dojechana to powinna zostać platforma za debilne gierki lokalne na czele z uwaleniem własnego kandydata i wystawieniem Sutryka. Ciężko winić ludzi, że mają o to wyrzuty.
  • Odpowiedz
  • 0
@JC97: no zgadzam się, ale to było i minęło. Zresztą jak widać mają tam ból dupy o Jarosa, bo nawet z KO nie wszyscy na niego zagłosowali
  • Odpowiedz
@Gours: Jak mówię - głupie zagrywki. Jasno wygląda jak wydzielanie się dwóch frakcji w partii, które robią sobie na złość i jak to się zwykle kończy obie przegrywają ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz