Aktywne Wpisy
Powody czemu kobiety odrzuciły mnie jako koleżankę
- nie jestem lewaczka
- slutshaming
- Transfobia
- rasizm
żenujące
#gownowpis
- nie jestem lewaczka
- slutshaming
- Transfobia
- rasizm
żenujące
#gownowpis
diamondhands +1
#samobojstwo #nerwica #depresja pregabalina+klomipramina nie działają nic a nic. Silne mysli na s, boje sie ze jak powiem we wtorek lekarzowi to pojde w pasy. W sumie to nie wiem co robić. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Hej, mam przy grzejniku takie dziury wypełnione pianką. Czym to zakryć, żeby wyglądało estetycznie i żebym mogła pomalować tak, jak resztę ściany?
do kupienia w każdym markecie budowlanym. Nakładasz warstwami, nie za grubo, warstwy po 2-3 mm, kolejna warstwa po wyschnięciu poprzedniej.
A czym potem najlepiej zetrzeć nadmiar tej gładzi, żeby powierzchnia była jak najgładsza? Jakiej gradacji papieru użyć?
do kupienia w każdym budowlanym, gradacja 80-120
@johny-kowalski robiłem taki motyw i kładłem to na piankę po wygrzebaniu jej nadmiaru.Kluczowe jest kilka warstw (przynajmniej dwie), poprzednia musi trochę przeschnąć.
https://allegro.pl/oferta/szpachla-szpachelka-malarska-nierdzewna-100-mm-polax-14709021157?offerId=14709021157&inventoryUnitId=NGl3zhbujMmvK-utEd4SSA&adGroupId=YjZlNzU4NzAtMDYwZC00ZDAwLWFkMDUtNTAzNDY1ZGUzOGE4AA&campaignId=OTQxOTBkNjUtYzMwZi00OTVkLTg5MDQtNGU0YzI5MDkxYjRlAA&sig=38e22a7b5c53ac79416217017dc1c682&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&gad_source=1
ja bym poszerzył i pogłębił tę rysę na pół centymetra, potem zagruntował i potraktował masą naprawczą, ale też warstwowo.