Aktywne Wpisy
simsakPL +253
Mirki, moja rozowa w naszym mieszkaniu chce powiesic taka naklejke (zdjecie pogladowe zebyscie wiedzieli o co chodzi). Dla mnie to jest wies, żenada i rak w c--j XD. Powiedziala ze i tak powiesi jak bede w pracy, na co ja odpowiedzialem ze jak to zrobi to moze sie pakowac. Co mysliscie o takim gownie ? #zwiazki #architektura #wnetrza
AdamES +19
#chwalesie #skoda #fabia #samochody #motoryzacja
Właśnie wymieniliśmy różowej 14 letniego Opla na nową Skodę.
Fun z jazdy większy niż jak przesiadałem się z ceeda na Passata.
Hejt
Właśnie wymieniliśmy różowej 14 letniego Opla na nową Skodę.
Fun z jazdy większy niż jak przesiadałem się z ceeda na Passata.
Hejt
https://allegro.pl/oferta/komputer-gamingowy-do-gier-core-i5-16gb-512ssd-nvidia-gt-1030-windows-10-14442527548
Czy dla mało wymagającego użytkownika taki komputer jest ok pod względem cena/jakość?
Cel: rozegranie jakiegoś meczu - dwóch na tydzień w CSa/LOLa.
Niestety naprawa obecnego kompa to jakieś 400-500 PLN, więc szkoda 10 letniego trupa ratować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#komputery #kiciochpyta
Intel 2500 i 1030 za ponad 1000zl.
ten procesor to ma już chyba z 13 lat
Odkładaj hajs dalej, aż starczy na cokolwiek sensownego, na chwilą obecną masz budżet w najlepszym razie na używaną konsolę. I nie odbieraj tego jako hejt - po prostu kompy mają ceny jakie mają ale to nie powód żeby się w takie Allegrowe g---o pchać. Kup później ale kup dobrze, inaczej to hajs wywalony w błoto.
@niemampomyslunannick W tej cenie albo kupujesz na nowych częściach ok 1500zł i grasz na integrze która sobie poradzi z tymi grami aż przyoszczędzisz na kartę graficzną albo wszystkie części używane
#majk3lskladapcty
@jozef-bania: niestety nie wiem o czym piszesz :P
@purrminator tylko to nie jest problem kasy, bo jakbym co dzień pykał po kilka godzin, to oczywiście i bym wyłożył z 10 tysięcy na kompa, ale to jest do bardzo okazjonalnego grania i to w takie tytuły jak cs/lol, nie wiem czy że 100h w rok zagram, stąd nie chce się pchać w dobry sprzęt,
@niemampomyslunannick: komp do okazjonalnego grania to jak samochód do okazjonalnego zapie.dalania 250km/h: nie ma znaczenia czy będziesz to robił codziennie czy raz w miesiącu, do wydania na sprzęt jest tyle samo i seicento w gazie po prostu nie da rady.