Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.

-tak
-NJE, swojej #!$%@? mozesz takie robić i bachorom
Ehhhh to już nie wróci niestety, teraz bysmy ogladali piatkowy strimek z #!$%@? goha i jaca, tucznik pewnie mialby "sprawy prywatne" a mrugała grałby w gta rp. Piękne czasy byli i juz nie wrócą
#danielmagical #famemma
Czemu ta k*rwa nie umie robić żarcia?
Wpi*rdalaj to! Wpi*rdalaaasz!
Nie umiesz gotować? To wpi*rdalaj to. Zj*bałeś mielone, zj*bałeś wszystko.
Ostatni raz robiłeś w tym domu, łachmyto.
To jest k*rwa najgorsze g*wno co żarłam.
To jest mielone, ty nie wiesz k*rwa jak mielone wygląda.
Ja pi*rdole. On i mielone. WPI*RDALAAAJ! Nie udław się tylko, garbata k*rwo!
Ludzie! On wpi*rdala po mnie! Ja naplułam tam a on wpi*rdala.
Poezja, dzieło