Aktywne Wpisy
xBURNx +65
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
kluskizserem +1
Kurde poznałam obiecującego typa na tindere, może tym razem będzie inaczej niż jak 838393919284838172 poprzednich razy
ONI CHCOM ZJESC MOJEGO PSA ONEONEONE11
@kamil-tika: na jaką?
Były takie partie jak np nowoczesna, ale debilny lud wolał narodowy socjalizm w wykonaniu PiSu.
Konfunie od tego PiSu tylko trochę odróżnia memcen.
Tylko po ostatnich manipulacjach tego typa i bronieniu PiSu widac, że by wybrał koalicję z PiS w imię bozi.
A on sam wie, że może mu wszystko jebnac więc zrobił kuców na IPO swojej kancelarii
Saszka, antyukrainski bo nie chcemy utrzymywać dodatkowo waszych darmozjadów? Sorry, nasi w zupełności nam wystarczą.
@kamil-tika: Pamiętasz szkołę?, pamiętasz historię?, a matematykę?
To teraz czas ruszyć te stare styki - pierwszy raz od 400 lat Polacy ( a dokładnie TWOJE pokolenie ) nie walczy z Rosjanami. Ja jestem już po 40, dlatego pamiętam ruskich żołnierzy, którzy przyjechali do Polski w 1943 roku, i zostali "dla bezpieczeństwa" i żeby "Polacy pamiętali" do 1991 roku. Zgodnie z historią Polski, Rosjanie atakowali Polskę średnio co 30-40 lat. Teraz właśnie przypadał by ten okres. Ale po raz pierwszy od dłuższego czasu, atak Rosjan napotkał opór pod postacią Ukrainy. Należy wspierać Ukrainę, gdyż jak upadnie, następny do wojaczki będziesz Ty, twój brat lub syn. I jakkolwiek będziesz próbował zaprzeczyć - spójrz na historię naszych walk z Rosją.
Mądry Polak, ale po szkodzie? Czy może jednak mądry Polak, bo pamięta historię.
Wojna Polski i Litwy z
Wojna Polski i Litwy z Moskwą 1500–1503
Wojna Polski i Litwy z Moskwą 1507–1508
Wojna Polski i Litwy z Moskwą 1512–1522
Wojna Polski i Litwy z Moskwą 1534–1537
Wojna Polski i Litwy z
Petru głupi nie jest ale też ma na swoim koncie milion głupich, memicznych wypowiedzi.
3 droga nie jest rozwiązaniem, podobne do KO robienie w bambuko w związku z programem - np. dobrowolny ZUS dla przedsiębiorców. Po co głosować na partię, która nie realizuje swojego programu? Znaczy.. zmienia swój program po wyborach xD i dokladnie tak samo moge powiedziec, że to przybudówka Platformy, której szczerze nienawidzę jak
@dzkeson: dlatego partia gwiazdorskiego nie miała szans.