Aktywne Wpisy

ciekawehistorie +1744
Dzień dobry,
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro

źródło: Fmr4UWwXwAIRETC
Pobierz
Cztero0404 +74
Nie macie może takiego wszechobecnego wrażenie, że od jakiegoś czasu jest coraz więcej dorosłych ludzi niezachowujących się absolutnie jak na dorosłego człowieka przystało powiedzmy tak w przedziale wiekowym 24-30 lat około w porównaniu do tego co było nawet jeszcze kilka lat temu? #nostalgia #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #spoleczenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski
W ogóle cały ten spektakl był super, spodziewałam się ciar żenady, a wyszło nawet zabawnie. Chociaż osobiście nie kupiłam kociej roli Łatwo i postać AJ była ciekawsza. Konop totalnie nie w swoim świecie, chyba był giga w-------y na to jaką postać wylosował. Nadia oczywiście trochę mieszała i szybko wepchnęła się na pozycję lidera. irytującego lidera niestety. Reszta poprawnie. Fajne zadanie, choć pod pewną wątpliwość poddaję sposób oceniania. I jestem w szoku, że przy takiej publiczności nie wyciekło kto bierze udział w grze.
Eliminacja Marysi trochę logiczna, a trochę nie. Na pewno kierowanie się tym kluczykiem jest głupie, bo to totalnie losowe zdarzenie. Te klucze są jak kluczyki, tubki, puzzle z Agenta i na pewno na jakimś etapie będą potrzebne do zadania, więc zakładam, że najlepiej zgromadzić ich jak najwięcej, bo może będzie do ugrania immunitet lub podpowiedź do finału albo coś dotyczące osoby sabotażysty. Odpadnięcie Kindera jest dla mnie obojętne, jeżeli był sabotażystą to kiepskim.
Niemniej jednak super się ogląda, nie ma co wspominać, że Sabotażysta zjada Mafię na śniadanie. Montaż mocno wskazuje na Nadię, ale telewizja już nie raz pokazała, że magia montażu. Tak tbh to w ogóle nie skupiam się na tym kto jest sabotażystą, bo na ten moment to każdy zrobił coś podejrzanego. W sumie to nie zdziwiłabym się, gdyby był nim Łatwo pod przykrywką śmieszków i nierozgarnięcia.
#friz #sabotazysta #sabotazysta #rezi
@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy: miałem dokładnie taka sama rozkmine