Aktywne Wpisy
Atreyu +841
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
kinson +427
Powoli ich strategia będzie przynosic wyniki.
#rosja #ukraina #wojna
Skąd u Ciebie przekonanie, że ruskim się uda coś, co już raz się skończyło kompromitacją cwela
To jest kierunek pomocniczy, mający boleć cywilów (i będzie bolał) i wiązać możliwie dużo ZSU. Jak chodzi o zdobycze terytorialne to raczej celują w dokończenie obwodów ługańskiego i donieckiego.
@xdTM:
Nie sądzę, żeby Ukraińcy czuli, że kogokolwiek skompromitowali.
No ale rozumiem... jesteś wykopkiem... to pewnie Ty z innego konta... wykopek skompromitował rafonixa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie atakują Sum.
Nie mają ludzi.
Nie mają sprzętu.
Ich strategia nie przynosi wyników.
@Ana77: