Aktywne Wpisy
mefju1 +1145
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
Meregle +59
FC Sankt Gallen (Szwajcaria) - Śląsk
Brendby (Dania) - Legia
Bodo/glimt (Norwegia) - Jaga
Trnava (Słowacja) - Wisła
Na papierze to są 4 #!$%@?
Brendby (Dania) - Legia
Bodo/glimt (Norwegia) - Jaga
Trnava (Słowacja) - Wisła
Na papierze to są 4 #!$%@?
Praktykant technikum, 18 lat.
Zadanie - zwinięcie przedłużacza.
Sposób wykonania - metoda Bogusława Łęciny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo przecież tak zrobiłeś? A nie wrzuciłeś tylko zdjęcię, żeby #!$%@?ć się, że te młode to nic nie umio?
Na łokciu to jak będziesz rozwijał to będzie ci się właśnie plątał, jak zwijasz luźny przewód to zbierasz go "pętlami". Pracowałem przy instalacjach przemysłowych to trochę się człowiek przeszkolił... A takie #!$%@? zwinięcie przedłużacza się zdarza nawet najlepszym, no ale do młodego trzeba się #!$%@?ć.
@Shamson: z całym szacunkiem, ale kim trzeba być żeby nie wiedzieć jak nawinąć kabel na taki zwijak i potrzebować do tego odpowiedniego przeszkolenia? xD