Wpis z mikrobloga

Próbował ktoś nowych Acqua di Gio Parfum? Chodzi mi o te nowe wersje z inną butelką w pojemnościach 30, 50, 100, 150 i 200. Te starsze były w pojemnościach 40, 75, 125 i podobno były dużo gorsze niż wycofany Acuqa di Gio Profumo. Ta nowa wersją według wielu opinii podobno jest tak samo dobra jak stare Profumo i się skusiłem. Użyłem parę razy i nie jest złe, ale może nie pamiętam już zapachu Profumo, ale ten nowy Parfum wydaje mi się jednak gorszy, taki bardziej mdły. Testował ktoś i ma podobne odczucia jak ja?

#perfumy #armani
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@messindowski: mnie bardzo na plus zaskoczyły parametry, naprawdę na mnie projektuje i długo trzyma

kompozycyjnie są drobne różnice, ale raczej nie do dostrzeżenia dla otoczenia

moim zdaniem jak ktoś lubił profumo to na parfum się nie zawiedzie
  • Odpowiedz
@messindowski: Mam profumo i parfum. Jeśli chodzi o kompozycje to moim zdaniem Parfum jest bardziej mdłe, tak jak piszesz. Moje Profumo ma więcej kadzidła i paczuli, co przekłada się na taki męski pazur
  • Odpowiedz
  • 0
@pawelgie: Powiem szczerze, że ciężko ocenić. Jak używasz perfum to po jakimś czasie nie czujesz ich tak jak na początku, ale nawet jak zacząłem ich używać to wydaje mi się, że były słabsze i krócej trzymały niż Acuqa di Gio Profumo.
  • Odpowiedz