@SUBAGAZI z potwierdzonych akcji to raczej te o zabarwieniu e--------m w stronę meneli, a z niepotwierdzonych (nie mam pewności czy została potwierdzona) to ta historyjka ( ͡°͜ʖ͡°):
@Flypho: No typie jak jeden uczeń zgwałci drugiego to ma dostać wpis do dzienniczka? Albo jeden drugiego potnie nożem czy pobije. To normalne, że wzywa się policję do takich dewiacji. Mam nadzieję, że wezwali policję na tego zwyrola, jeśli to prawda
@OrgStJones: I rozumiem, że tobie to od razu nasuwa konkluzję, że jeden drugiego gwałci, tak? Dla ciebie to oczywista sprawa? To nie wiem z którym z nas jest coś nie tak.
I rozumiem, że tobie to od razu nasuwa konkluzję, że jeden drugiego gwałci, tak? Dla ciebie to oczywista sprawa? To nie wiem z którym z nas jest coś nie tak.
@Flypho: Jak dla Ciebie manipulant wpędzający drugie dziecko w sytuację, w której ląduje w toalecie manipulantem ze ściągniętymi spodniami normalne i nie wzbudza podejrzeń to... nie miej lepiej dzieci. Proszę Cię, za dużo już nietypowych w tym kraju
Jak dla Ciebie manipulant wpędzający drugie dziecko w sytuację, w której ląduje w toalecie manipulantem ze ściągniętymi spodniami normalne i nie wzbudza podejrzeń to...
@OrgStJones: A ile te dzieci miały lat, że tak łatwo przychodzi ci taka projekcja?
W ogóle odkryłem kiedyś za pomocą magii matematyki że urodzilem się równo 9 miesięcy po tym jak powódź z 97' uderzyła w moje miasto. Jak widać nie tylko ono zostało wtedy zalane eh #wroclaw
Inne (jakie?)
najbardziej nietypowa akcja CEO
Nie znam całego kontekstu xD, ale k---a policję mieli wzywać do dzieci?
Gdzie z tego tekstu coś takiego wynika?
I rozumiem, że tobie to od razu nasuwa konkluzję, że jeden drugiego gwałci, tak? Dla ciebie to oczywista sprawa? To nie wiem z którym z nas jest coś nie tak.
@Flypho: Jak dla Ciebie manipulant wpędzający drugie dziecko w sytuację, w której ląduje w toalecie manipulantem ze ściągniętymi spodniami normalne i nie wzbudza podejrzeń to... nie miej lepiej dzieci. Proszę Cię, za dużo już nietypowych w tym kraju
@OrgStJones:
A ile te dzieci miały lat, że tak łatwo przychodzi ci taka projekcja?
Uspokój się, troglodyto xD, próbuje do ciebie mówić jak do człowieka. Ile lat mieli jak to się stało?