Aktywne Wpisy

ilem +73

źródło: GpI81jGXQAEdgst
Pobierz
zimne_st00pki +31
Z takich najgłupszych rzeczy, które wrzucę na ten profil to ostatnio pisałem z laską na bumblee.
Fajnie się pisało i napisałem coś, co się w tamtym momencie wydarzyło.
Stary się tak spierdział w kuchni, że odpalił czujnik gazu. Wszyscy przybiegli, żeby się dowiedzieć co się stało, a on sobie stał i się uśmiechał od ucha do ucha. Nigdy wcześniej takie coś nie miało miejsca.
Po tej wiadomości nie odpisała. (╯︵
Fajnie się pisało i napisałem coś, co się w tamtym momencie wydarzyło.
Stary się tak spierdział w kuchni, że odpalił czujnik gazu. Wszyscy przybiegli, żeby się dowiedzieć co się stało, a on sobie stał i się uśmiechał od ucha do ucha. Nigdy wcześniej takie coś nie miało miejsca.
Po tej wiadomości nie odpisała. (╯︵
#eurowizja
@Luki9305: przecież to najbardziej polska metoda wyboru kogokolwiek, gdziekolwiek na cokolwiek jaka może być xD
@Luki9305: we Włoszech chyba jest podobnie i na Eurowizję jedzie zwycięzca San Remo
@dr_papieros: No nie do końca to tak wyglądało, była przygotowana piosenka, TVP pytało różnych artystów, m.in. Roxie Węgiel, czy zaśpiewają, ale nie chcieli, dopiero Brzozowski się zgodził.
Komentarz usunięty przez autora
xD
Myślę, że z twoich podatkow poszłoby na to mniej niż ćwierć grosza.
@Luki9305: to jest niezły pomysł. Mógłby to być jakiś element festiwalu w Opolu
@Luki9305: Nie do końca, bo wg bukmacherów było 8. miejsce w półfinale. Polska to jedyny kraj typowany przez bukmacherów, który się nie dostał. Zamiast nas weszła Serbia z 11. miejsca.
@dr_papieros: Niektóre kraje tak zrobiły, ale TVP chyba od razu ogłosiło, że pojedzie ktoś inny.