@raul7788 @raul7788 tak wiem że będą nowe promki ale kończy mi się akurat za dwa dni a jeszcze chciałem obejrzeć ekstraklase do końca. Lm nie będzie na kanałach c+ sport tylko na dedykowanych nowych?
@Matis121: Teraz to bez sensu zaraz wszystkie ligi się skończą, teraz będzie 3 miechy bez rozgrywek klubowych, a pakiet ci się skończy przed finałem lm w przyszłym roku.
@Matis121: na Polsatach nie będzie. A jak canal+ sobie podzieli to nikt nie wie xD Przejrzyj tag to zobaczysz jak możesz obejrzeć ekstraklase za free xD
@Matis121 jak mi obok abonamentu jaki płacę na c+ każą jeszcze dopłacać za LM to się #!$%@?ę ostro. Mimo, że sam płacę c+ i jestem zwolennikiem uczciwego podchodzenia do własności intelektualnej, to podzielam pogląd kolegów, którzy piszą o tym żeby się przemeczyć się że strims kropka in te kilka miesięcy a c+ kupił już na nowy sezon.
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
jest ktoś chętny wykupić pakiet Wielka Piłka na c+ online na pół?
Trzeba z góry zapłacić za cały rok, wychodzi po 27 zł na osobę.
#mecz #telewizja #tv #pilkanozna
@Matis121: 324zl chciałeś napisać chyba skoro płatność za rok z góry
Pewnie pojawią się nowe promki.
Przejrzyj tag to zobaczysz jak możesz obejrzeć ekstraklase za free xD
Mimo, że sam płacę c+ i jestem zwolennikiem uczciwego podchodzenia do własności intelektualnej, to podzielam pogląd kolegów, którzy piszą o tym żeby się przemeczyć się że strims kropka in te kilka miesięcy a c+ kupił już na nowy sezon.