Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +165
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
donfallo +332
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz

@eisil: skądś to znam, echh, trzymaj się, chłopie
Teraz jesteście usprawiedliwieni, można kolejne 10lat siedzieć na dupie przed kompem.
Alkoholik jak chce się napić to wystarczy, że gołąb się na niego spojrzy i już "dzień zepsuty". Przegrywy tak samo, tylko wasze golebie nie muszą być nawet prawdziwe.
Zesrałbyś się gdybyś miał w życiu zrobić 0,001% tego co ja. Przegryw co marnuje tlen i cały dzień siedzi przed komputerem pisze o autopilocie XD
Wy potraficie myśleć wyłącznie o wymówkach. Wstajecie rano, walicie konia, komputer, jecie, komputer, jecie, walenie konia i spać. Jak to nie jest autopilot to ja nie wiem co nim jest.
Wierzę, że ludzie zobaczą to co ja i chłopskie chlopowanie dobiegnie końca. Może jeszcze nie dziś i nie jutro, ale to nastapi.
Ps oczywiście, że to sobie zmyśliłam. Jaki autopilot p0lko, to niemożliwe, p0lko
źródło: 1000009452
Pobierzźródło: 1000009454
Pobierz