Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przemyslenia #przegryw

Tak sobie pomyślałem. że dobrze że większość kobiet nie pije, oczywiście wszystko dla ludzi, kobiety też lubią się czasem podlać, ale całe szczęście że nie chleją jak faceci, chłop jak pijak to można przymknąć oko i wybaczyć, ale kobieta nałogowa pijaczka to tragedia, myślę że na długą metę nawet pijak nie zniesie pijaczki, pomijając patologie i ciężkie przypadki.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@lexico: Wydaje mi się że nie możesz mnie wyprowadzić z błędu, ale może się tylko z pijaczkami zadajesz wiec masz inne zdanie, ja osobiście na xxx kobiet w sensie nie że znam wyszystie osobiście ale np z widzenia, to z tych xxx kobiet znam tylko x które piją systematycznie, albo często, tylko o to mi chodzi, jakoś nie widzę żeby kobiety o szóstej rano małpki kupowały, albo inny alko, co
  • Odpowiedz
  • 0
@lexico: No ok, to statystyki i nie będę temu zaprzeczać i masz racje bo wszystko dla ludzi, ale mi chodzi o całokształt picia i sposób w jaki się pije, możesz ale nie musisz przyznać mi racji że np jak jesteś na wczasach czy obojętnie gdzie, to np większość kobiet w tym te młode to w ogole nie piją, idzie mi o to, że nie widać naprutych kobiet na ulicach itp,
  • Odpowiedz
jak jesteś na wczasach czy obojętnie gdzie, to np większość kobiet w tym te młode to w ogole nie piją

@Drake1: piją i to więcej niż chłopaki

nie widać naprutych kobiet na ulicach

nie wiem gdzie mieszkasz, ale w weekendowe wieczory to widzę naprute nastolatki
  • Odpowiedz
Tak sobie pomyślałem. że dobrze że większość kobiet nie pije, oczywiście wszystko dla ludzi, kobiety też lubią się czasem podlać, ale całe szczęście że nie chleją jak faceci, chłop jak pijak to można przymknąć oko i wybaczyć, ale kobieta nałogowa pijaczka to tragedia, myślę że na długą metę nawet pijak nie zniesie pijaczki, pomijając patologie i ciężkie przypadki.

@Drake1: Bzdura. Bardzo dużo kobiet również nie wylewa za ten przysłowiowy kołnierz,
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: Trochę temat rzeka, czy bzdura to się nie mogę zgodzić, na to pewnie wpływa wiele czynników, np tu gdzie mieszkam jak już widzę że ktoś chleje czy pije więcej to są to w 90% faceci,i może garska kobiet, ale jak piszę trochę temat rzeka, np w usa, jak się wygogluje "miasta zoombe" itp, to co druga czy trzecia osoba to kobieta, która jest naćpana albo pijana.
  • Odpowiedz