Wpis z mikrobloga

Da się coś zrobić z dużą asymetria twarzy ? Przede wszystkim oczy, usta i nos. Wiem że można wyprostować przygodę ale co z resztą? Pomoże w tym jakiś np. ortodonta? Dobija mnie to kompletnie więc jestem zdeterminowany żeby cokolwiek zrobić
#przegryw #looksmaxing #blackpill #ortodoncja
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i odpuścić szukanie partnerki oraz pogodzić się z samotnością do końca życia

@mascarponie: nie, odpuścić sobie ślepą wiarę, że najważniejszą cecha człowieka jest wygląd. Zresztą jak wyobrażasz sobie korektę asymetrycznych oczu?
  • Odpowiedz
najszybciej i najzdrowiej to zaakceptować rzeczy, na które się nie ma wpływu.

@Kj5s6f2dk7s54o: To nie jest kwestia twojego podejścia, a fizycznej cechy wpływającej na życie.
"Akceptacja" takich cech nie polega i nigdy nie opiera się na zlekceważeniu ich wpływu czy magicznym zaprzestaniu odnoszenia cierpienia i dyskomfortu z powodu ich posiadania.
Op możliwe, że zaakceptował silną asymetrię twarzy. W żadnym, absolutnie żadnym wypadku nie oznacza, że nie przestaje mu to przeszkadzać.
Gaslightowanie swojej psychiki, deluzje
  • Odpowiedz
@sys123412345: Nie sluchaj tych bazantow wyzej. Prawdopodobnie bedzie potrzebna operacja ortognatyczna. Udaj sie do chirurga twarzowo-szczekowego. Pozniej powinien cie skierowac do jakiegos ortodonty, ktory z nim wspolpracuje. Ortodonta ustawia Ci zęby do operacji (dekompensacja) a nastepnie czeka cie operacja (ustawianie sczeki w odpowiedniej pozycji). Jesli masz krzywa przegrode to podczas operacji przy okazji robia Ci septoplastyke.
  • Odpowiedz