Aktywne Wpisy

kszych +677
Stała się tragedia w Krakowie, psychol zabił lekarza. R---------a mnie tylko ta nagła dyskusja w mediach o bezpeczeństwie lekarzy, jakiś dodatkowych zabezpieczeniach itd. Przecież psychol może trafić się wszędzie. Jakby zabił kasjerkę w żabce to zastanawialibyśmy się nad dodatkowym bezpieczeństwem w sklepach osiedlowych?
#krakow #sluzbazdrowia #szpital #polska
#krakow #sluzbazdrowia #szpital #polska

mickpl +571
Najbardziej urzekający jest ten argument rentierów, że PRZERZUCO koszty katastru na najemcę. Powtarzany nieustannie, kompulsywnie i wypełniony troską.
Z czego to się bierze, ano z tego, że doskonale wiedzą, że nic przerzucane nie będzie, a gdyby czynsz mógł być wyższy to byłby już teraz.
To z czego rentierzy za to sobie sprawy raczej nie zdają to że podatek katastralny rzuciłby na rynek masę pustostanów, aby w jakikolwiek sposób na siebie zarobiły. Więc
Z czego to się bierze, ano z tego, że doskonale wiedzą, że nic przerzucane nie będzie, a gdyby czynsz mógł być wyższy to byłby już teraz.
To z czego rentierzy za to sobie sprawy raczej nie zdają to że podatek katastralny rzuciłby na rynek masę pustostanów, aby w jakikolwiek sposób na siebie zarobiły. Więc

źródło: 1000031043
Pobierz@w9rT_wv_bIAn37l: ha ha, typie, nie masz argumentu, bo zgasił cię jak peta, zezłomował chłopski rozum, a teraz będziesz wymyślał jakieś bzdury by wyjść z twarzą...
ty i inni nie mający zielonego pojęcia o tym jak działa VR są całkowicie w
@neoandrew coś wątpię w te przypadki, jakieś źródło?
https://optometriaorkisz.pl/terapia-vr/
to jest mit i do tego głupi, tak samo jak np. to że czytanie po ciemku niszczy wzrok
A przynajmniej tak
@eternal_slavo Nie wiem, czy szkodzi czy nie - nie znam się na tym. Jednak Twój argument jest słaby. Z istnienia terapii danym środkiem nie wynika fakt, że ten środek jest zdrowy. Metadon też bywa stosowany w różnych terapiach, a nie przeczy to temu, że
@El_Trufel: To jest tak zrobione, że Twój wzrok koncentruje się na dużo bardziej oddalonym miejscu - około dwóch metrów z tego słyszałem. Poza tym masz racje,