#famemma Akcja #dioz pokazuje jak ten tag zdechł i ogólnie cały portal.
Willa Karpatka? 50 znalezisk codziennie, setki postów. Wardęga co nie rozliczył się ze schroniskiem? Non stop nowe posty. I tego było więcej.
A teraz diozowcy robią z siebie ofiarę, chcą pozywać youtuberów, czipują psa na swoje dane, właściciel musi odbierać psa z asystą policji. A na tagu praktycznie kilkanaście wpisów, kilka znalezisk i tyle. Ładnie białek rozdupił ten portal, toć to tylko patostrimy trzymają ten serwis przy życiu.
A pomijając narzekanie, zobaczcie na FV co diozowcy wstawili, wyglądają wszystkie praktycznie tak samo jak z generatora, ale to moje tylko przeczucie. Cieszy mnie to, że wzieli się wreszcie jacyś więksi youtuberzy, ale pewnie sprawa zostanie zamieciona pod dywan.
@d4wid: nieźle, ludzie mają uzasadnione podejrzenia co do ich działalności to od razu są wyzywani od swołoczy. A pod tym postem na fb 99% to komentarze kobiet. Oczywiście same komentarze typu nie poddawajcie sie robicie super robote :)) Przypadek? nie sądzę. Jak tymi babami łatwo manipulować wystarczy zbierać pieniążki na biedne pieski. Napisali na co idą pieniądze z nadwyżek ze zbiórek ale czemu nie napiszą na co idą te grube
@d4wid: nieźle, ludzie mają uzasadnione podejrzenia co do ich działalności to od razu są wyzywani od swołoczy. A pod tym postem na fb 99% to komentarze kobiet. Oczywiście same komentarze typu nie poddawajcie sie robicie super robote :)) Przypadek? nie sądzę. Jak tymi babami łatwo manipulować wystarczy zbierać pieniążki na biedne pieski. Napisali na co idą pieniądze z nadwyżek ze zbiórek ale czemu nie napiszą na co idą te grube
@d4wid: https://www.youtube.com/watch?v=TCR7B7yxfhU polecam posłuchać, na początku myślałem że Dioz robi coś dobrego ale z czasem coś mi nie siadało z tym jak bardzo wprowadzali tragizm do życia aby generować większe zasięgi Najbardziej mnie #!$%@?ło jak sie pojawili na fame ale wtedy stwierdziłem że nad swarzędcy kubkarze nie wiedzieli co oni robią xD
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
Willa Karpatka? 50 znalezisk codziennie, setki postów.
Wardęga co nie rozliczył się ze schroniskiem? Non stop nowe posty.
I tego było więcej.
A teraz diozowcy robią z siebie ofiarę, chcą pozywać youtuberów, czipują psa na swoje dane, właściciel musi odbierać psa z asystą policji.
A na tagu praktycznie kilkanaście wpisów, kilka znalezisk i tyle.
Ładnie białek rozdupił ten portal, toć to tylko patostrimy trzymają ten serwis przy życiu.
A pomijając narzekanie, zobaczcie na FV co diozowcy wstawili, wyglądają wszystkie praktycznie tak samo jak z generatora, ale to moje tylko przeczucie.
Cieszy mnie to, że wzieli się wreszcie jacyś więksi youtuberzy, ale pewnie sprawa zostanie zamieciona pod dywan.
Komentarz usunięty przez moderatora
żeby dodawać wpisy
Najbardziej mnie #!$%@?ło jak sie pojawili na fame ale wtedy stwierdziłem że nad swarzędcy kubkarze nie wiedzieli co oni robią xD
co do faktur to u mnie to samo, idealnie jakby od ręki jednego dnia zrobione