Aktywne Wpisy
Antybuka +101
To jakiś portal dla 5 latków? Cenzura na słowo ,,B--ń"? XDDD
Jak ktoś nie ma konta to ten portal wygląda tragicznie a jeszce musisz to WYŁĄCZYĆ, patrząc na ilośc ludzi co mają belke pod wrzucanymi zdjęciami, niewielu nawet wie, że jest opcja wyłączenia xD
#moderacjacontent #heheszki
Jak ktoś nie ma konta to ten portal wygląda tragicznie a jeszce musisz to WYŁĄCZYĆ, patrząc na ilośc ludzi co mają belke pod wrzucanymi zdjęciami, niewielu nawet wie, że jest opcja wyłączenia xD
#moderacjacontent #heheszki
Czy jakies inne miasto w Polsce ma tak gigantyczne korki, jak #krakow? To w ogóle nie do życia miasto jest do jakiegokolwiek poruszania się. Chyba z 2 razy większe zagęszczenie aut niż we #wroclaw plus do tego jeszcze w tym drugim mieście na wakacje naprawdę aut jest mniej, a Kraków to ciągle wiecznie zatkany niczym woskowiną ucho bezdomnego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ogólnie to jest tak, u mnie na osiedlu (dosłownie jakieś 20m od mojego bloku) będą otwierać studio paznokci czy tam ogólnie jakiś salon urody.
A ja przecież mam skończony profesjonalny kurs manicure ...i tak sobie właśnie pomyślałem czy aby nie iść tam pracować? (ʘ‿ʘ)
Nawet jeśli mało zarobię, to przynajmniej będę miał bliziutko do roboty, a dla mnie to jest bardzo ważne, będę mógł sobie w klapkach tup tup tup i już gotowy do pracki, a przy okazji będę mógł sobie pomiziać jakieś sympatyczne julki, jedyna wada to że będę się musiał nawdychać tej całej chemii, ale nie chcę już jeździć do tej Holandii, męczy mnie to już! A wy jak myślicie, iść? ᶘᵒᴥᵒᶅ
Kurs z jakimś manicure hybrydowym i żelami?