Aktywne Wpisy
Pierwsza w życiu połączona #gastroskopia + #kolonoskopia odbyta. Jelita niby czyste (aż się zdziwiłem, bo ze względu na specyficzne objawy podejrzewałem u siebie jakiś uchyłek albo jelito drażliwe), natomiast na gastro w przełyku wyszły nadżerki LA A + opuszka z aftami pokrytymi włóknikiem i hematyną. Ktoś może wie, co się z tym robi?
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to
Kearnage +40
#trzecieoko
Każdy ma jakieś hobby, niektórzy na przykład lubią poleżeć sobie we wrzątku
Każdy ma jakieś hobby, niektórzy na przykład lubią poleżeć sobie we wrzątku
Możesz sam ogarnąć temat, jak pisze kolega @pp93 . Ściągnąć apke typu fitatu i działać tak.jak napisal kolega + wziąć plan typu fbw sakera i jechać z tematem.
Możesz również sobie ogarnąć trenera. W tym drugim wypadku na pewno będzie nieco szybciej i nieco łatwiej pod względem czasowym i głowy, bo będziesz działał dużo bardziej automatycznie i unikniesz błędu
Nie piszę tego żeby Cię zniechęcić - wręcz przeciwnie, chcę uświadomić, że praca nad sylwetką to długotrwały proces i nie ma co się zrażać nie widząc rezultatów po kilku miesiącach
Oczywiście że będziesz widział efekty na początku więc nie zniechęcaj się, ale d------y będziesz dopiero po dłuższym czasie.
Wiele osób ma problem z nierealnymi oczekiwaniami wykreowanymi przez sociale. W rzeczywistości budowanie mięśni to dla większości mozolny proces.
Dużo zależy oczywiście od predyspozycji i wieku, natomiast jeśli nie jestes dobrze zbudowany naturalnie, to nastaw się na długa drogę.
Ja