@Anekito: @aa-aa Toż ta konserwa to gówno, kupa tłuszczu za który płaci się jak za złoto ¯\(ツ)/¯ Tylko Polisch Ham z Krakusa nadaje się do jedzenia, zresztą najlepsza konserwa na rynku.
@kolejne_juz_konto: nad zawartością tłuszczu to się właściwie nie zastanawiałem, ale też mam ich zapas właśnie, jeszcze z 10 Polish ham, kilkanaście luncheon meat/ mielonek i z 20 kilka puszek rybnych w pomidorach xD
nad zawartością tłuszczu to się właściwie nie zastanawiałem, ale też mam ich zapas właśnie, jeszcze z 10 Polish ham, kilkanaście luncheon meat/ mielonek i z 20 kilka puszek rybnych w pomidorach xD
@aa-aa: Ja mam Ham-y, tuńczyki w sosie własnym/oleju i rybne, w różnych sosach. Ogólnie mam to co się je w domu, aby łatwo zadbać o wymianę i nie marnować żarcia. Oczywiście to tylko puszki, bo mam jeszcze inne
źródło: IMG-20240426-WA0017
PobierzNawet że szklanki pije
Pełna kulturka
Ale turystyczna, luncheon meat, pszne
Ja mam na nich oparte zapasy żarcia w domu, więc są w stałym menu (aby wymieniać stare na nowe) i nawet dzieciaki wcinają, a to wyjątkowe niejadki.
@aa-aa: Ja mam Ham-y, tuńczyki w sosie własnym/oleju i rybne, w różnych sosach. Ogólnie mam to co się je w domu, aby łatwo zadbać o wymianę i nie marnować żarcia. Oczywiście to tylko puszki, bo mam jeszcze inne
Jeszcze "Flaki po Zamojsku" na zimno ze słoika i będzie gites.