Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 63
@Pioter_Polanski i jeszcze swoje na zdjęcie na dowód że nie o mnie chodzi ? No naprawdę bez przesady, filmik możesz znaleźć sam ale nie wiele z niego wywnioskujesz bo dzieje się na nim to co łowcy chcą żeby się działo, prawda często bywa zupełnie inna
  • Odpowiedz
  • 186
@Isaqe0 w mojej okolicy chłopa tak zaszczuli, że następnego dnia rzucił się pod pociąg.
Koleś był trochę starszym kawalerem. Pisali do niego na Gadu-Gadu( kto z młodych z tego w ogóle korzysta xD) i podobnie manipulowali, a potem zrobili wjazd nagrali film i na końcu przyjechała policja.
Nie mam żadnego szacunku dla tych pseudo szeryfów.
  • Odpowiedz
@Pioter_Polanski jak taka dobrą robotę robią twoi koledzy to pewnie znaczy ze każdy z ich filmików ma już dawno postawione zarzuty? Podpowiem, prawie nikt nie ma bo to banda amatorów którym chodzi o hajs z wyświetleń a nie sprawiedliwość
  • Odpowiedz
  • 134
@Isaqe0 ostatnio widzialem jakis filmik z tymi pajacami na tiktoku. Ci durnie maja wlasne uniformy wzorowane na tych policyjnych, jakies palki, gaz i kominiarki. Bylo ich piecioro byczków, przyparli jakiegos goscia do muru i nie dali mu sie ruszyć. Zachowują sie jakby byli kolejna formacją porządkowo. Mam nadzieje ze ktos w koncu zrobi z nimi porządek.
  • Odpowiedz
  • 11
Teraz mi sie jeszcze przypomnialo że jeden z tych kretynów miał na plecach jakąś maczete albo miecz samurajski xD dokladnie nie pamietam. @Isaqe0
  • Odpowiedz
@Isaqe0: jakiś student prawa powinien zrobić im dojazd, coś w stylu reportażu śledczego. Od pierwszej wiadomości z tymi pajacami wszystko nagrywać, pokazać jak manipulują żeby potem mieć materiał który będą lajkować stare Grażyny i pisać "brawo ekipa" następnie ustawić się na konfrontację z tą bandą przygłupów i to wrzucić do neta a wobec nich zacząć wyciągać konsekwencje prawne. Te wszystkie uposie i przegrywy które biją konia pisząc z czternastolatkami które
  • Odpowiedz
jakiś student prawa powinien zrobić im dojazd, coś w stylu reportażu śledczego. Od pierwszej wiadomości z tymi pajacami wszystko nagrywać, pokazać jak manipulują żeby potem mieć materiał który będą lajkować stare Grażyny i pisać "brawo ekipa" następnie ustawić się na konfrontację z tą bandą przygłupów i to wrzucić do neta a wobec nich zacząć wyciągać konsekwencje prawne.

@imargam_2137: tak tak powinien ktoś zrobić... ciekawe czemu nikt tego nie zrobi, dlaczego
  • Odpowiedz