Wpis z mikrobloga

Tatuaż jest fajny. Tak. Gdy masz naście lat, fiu-bździu w glowie, a Twoje życie to głównie impreski w towarzystwie YOLO koleżanek. XD

Pózniej przychodzi etap stabilizacji, z biegiem lat stajesz sie żoną, pozniej matką i dorabiasz się wnuków. Wtedy zaczynasz zauważać że ten czaderski motyw wilka, który był taki COOL w 2002 roku srednio już pasuje Tobie jako babci i kobiecie na stanowisku.

Zaczynasz wiec, podobnie jak Ewelina Lisowska, mysleć nad laserowym usunieciem bohomaza. No i tutaj brutalnie zderzasz sie z rzeczywistoscią. Okazuje się bowiem, ze nawet przeprowadzony w najbardziej specjalistycznej klinice zabieg, nie usuwa go permanentnie xDDDD

Pomyslcie wiec moje kochane dziewczynki, czy ten "rękaw" na całym przedramieniu nie zniszczy Wam kiedyś życia. XD

#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tatuazboners #bekazlewactwa
daeun - Tatuaż jest fajny. Tak. Gdy masz naście lat, fiu-bździu w glowie, a Twoje życ...
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Niech se robią. Jak uważasz, że robienie sobie tatuaży to głupota lub patologia, to przecież tym tokiem rozumowania powinno być ci na rękę, że się taka typiara sama obrandowała i wiesz, z czym masz do czynienia.
  • Odpowiedz
@daeun: każda wytatuowana laska z którą miałem coś teges miała nie po kolei w głowie - a to jakieś zaburzenia osobowości, borderline'y aż po daddy issues XD

ogólnie nie mam nic przeciwko tatuażom - dobrze że patologia i frajernia sama się znakuje
  • Odpowiedz
@daeun: Moim zdaniem większość, nie wszyscy, ale większość posiadaczy tatuaży mają coś z banią. Tatuaże to były kiedyś wymyślone żeby więźniów oznaczać, żeby w więzieniu bez gadania było wiadomo kto jest kto i za co siedzi, oraz plemiona w Afrycie się dziabały żeby wiedzieć czy ktoś jest z wrogiej wioski bez zbędnego gadania. W 21 wieku ludzie chyba już potrafią jakoś inaczej funkcjonować.
  • Odpowiedz
@daeun: ale wy się ciągle p-------------e o te tatuaże ( ͠° °) sam ich nie lubię no ale ile można się p-----------ć
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka: Po prostu to wygląda jak g*wno w lesie taki tatuaż w wieku babcinym. Obczaj sobie zdjęcia obecnych 40latek, które robiły sobie tribale na plecach na początku lat 2000. Powiem krótko: wyglądają ch*jowo.
Swoją drogą nie dziwcie się, że nie dostajecie pracy w jakichś bankach czy urzędach z takimi bohomazami na ciele.
  • Odpowiedz
przejmować się czy cos "pasuje",

@ZenujacaDoomerka: to ani nie pasuje, ani pasuje - to jest po prostu brzydkie. Z resztą śmiechu warte z tępych cip co 'nie mają co na siebie włożyć', mają kilkadziesiąt par butów, a pewnie kolczyków przez kilka dekad to się uzbiera kilkaset-kilka tysięcy, ale zrobi sobie jeden permanentny bohomaz i będzie go nosić całe życie to jej nagle nie przeszkadza.

Spoko, ale nie p-----l wtedy, że
  • Odpowiedz
@LifeReboot: @HrabiaZet @fan391 słuchajcie mordeczki podam wam sekret - nikt nie każe wam się z tymi kobietami spotykać. Ja nienawidzę chudych facetów albo takich co się farbują więc po prostu się z nimi nie spotykam. Jest masa osób którym staje na widok tatuaży. Dlatego po co się tak spłakac? Ludzie nie są wam nic winni a tym bardziej swój wygląd i preferencje personalne.
  • Odpowiedz
regularnie widuje tatuaże u dentystek. Mamy 2024 rok, bez przesady. Tatuaże to sposób na zdobienie ciała. Jednym się to podoba, innym nie.

@SkrytyZolw: z pewnością xD Chyba chodziło Ci o fryzjerki jak już...Ale plus tego taki, że głupotę od razu widać...
  • Odpowiedz
słuchajcie mordeczki podam wam sekret - nikt nie każe wam się z tymi kobietami spotykać. Ja nienawidzę chudych facetów albo takich co się farbują więc po prostu się z nimi nie spotykam. Jest masa osób którym staje na widok tatuaży. Dlatego po co się tak spłakac? Ludzie nie są wam nic winni a tym bardziej swój wygląd i preferencje personalne.

@ZenujacaDoomerka: Ale komentować brzydoty i głupoty też nie możemy?
  • Odpowiedz
@HrabiaZet: Oczywiście, że tak, nawet wśród koleżanek mam dwie które zrobiły sobie tatuaż. Wyjdz z bańki, swiat się zmienił xD Bawi mnie to wyparcie i zamykanie oczu jak dziecko, czego nie widziaz to tego nie ma, co? xDDD
Sama również planuję zrobić tatuaż, tylko muszę sobie wymyślić wzór idealny.
  • Odpowiedz
Oczywiście, że tak, nawet wśród koleżanek mam dwie które zrobiły sobie tatuaż. Wyjdz z bańki, swiat się zmienił xD Bawi mnie to wyparcie i zamykanie oczu jak dziecko, czego nie widziaz to tego nie ma, co? xDDD

@SkrytyZolw: To po prostu szpecące i głupie według mnie i tyle. Nic nowego, zawsze były takie głupsze osoby.

Sama również planuję zrobić tatuaż, tylko muszę sobie wymyślić wzór
  • Odpowiedz