Aktywne Wpisy
marian1881 +284
Skradziono dziś przyczepę gastronomiczną należącą do stowarzyszenia prowadzącego świetlicę dla dzieciaków (Serduszko dla Dzieci).
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Pózniej przychodzi etap stabilizacji, z biegiem lat stajesz sie żoną, pozniej matką i dorabiasz się wnuków. Wtedy zaczynasz zauważać że ten czaderski motyw wilka, który był taki COOL w 2002 roku srednio już pasuje Tobie jako babci i kobiecie na stanowisku.
Zaczynasz wiec, podobnie jak Ewelina Lisowska, mysleć nad laserowym usunieciem bohomaza. No i tutaj brutalnie zderzasz sie z rzeczywistoscią. Okazuje się bowiem, ze nawet przeprowadzony w najbardziej specjalistycznej klinice zabieg, nie usuwa go permanentnie xDDDD
Pomyslcie wiec moje kochane dziewczynki, czy ten "rękaw" na całym przedramieniu nie zniszczy Wam kiedyś życia. XD
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tatuazboners #bekazlewactwa
ogólnie nie mam nic przeciwko tatuażom - dobrze że patologia i frajernia sama się znakuje
@aczutuse: + ból d--y patologii, co widać w tym wpisie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą nie dziwcie się, że nie dostajecie pracy w jakichś bankach czy urzędach z takimi bohomazami na ciele.
@ZenujacaDoomerka: no zawsze przecież można nie mieć gustu i budzić odrazę czy uśmiech politowania..nikt nie broni xD
@ZenujacaDoomerka: to ani nie pasuje, ani pasuje - to jest po prostu brzydkie. Z resztą śmiechu warte z tępych cip co 'nie mają co na siebie włożyć', mają kilkadziesiąt par butów, a pewnie kolczyków przez kilka dekad to się uzbiera kilkaset-kilka tysięcy, ale zrobi sobie jeden permanentny bohomaz i będzie go nosić całe życie to jej nagle nie przeszkadza.
Spoko, ale nie p-----l wtedy, że
@SkrytyZolw: z pewnością xD Chyba chodziło Ci o fryzjerki jak już...Ale plus tego taki, że głupotę od razu widać...
@ZenujacaDoomerka: Ale komentować brzydoty i głupoty też nie możemy?
Sama również planuję zrobić tatuaż, tylko muszę sobie wymyślić wzór idealny.
@SkrytyZolw: To po prostu szpecące i głupie według mnie i tyle. Nic nowego, zawsze były takie głupsze osoby.