Wpis z mikrobloga

Ten feel gdy na zadanie domowe z oprogramowania biurowego w #techbaza miałem zrobić jakąś prezentacje na byle jaki temat no i przez 3 tygodnie bo tyle miałem czasu nic, nawet tematu sobie nie wymyśliłem. No i tak sobie myślę czy aby tutaj na mirko, elita internetu nie miała jakiejś zbędnej już przedstawionej prezentacji, jakieś menu przejeścią & ładne kolory mile widziane. inb4 chomikuj.pl to jest plan B xD

#prosba
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szpageti: Powiem Ci tak kolego. W szkole uczymy się rzeczy, które są całkowicie bezsensowne i nieprzydatne oraz takich, które jednak mają praktyczne zastosowania. Akurat robienie ogarniętych prezentacji należy do tych drugich, więc po prostu usiądź i to zrób sam, nawet jakbyś miał dostać kiepską ocenę. Oceny ze szkoły to się zapomina w miesiąc po maturze, możesz śmiało mieć je w dupie.
  • Odpowiedz
@Onoki: Nawet nie chce bronić mego lenistwa bo to wszystko moja wina ale jeżeli mówisz, że jest to przydatne to niestety muszę cię zasmucić przynajmniej nie w takiej formie jak to jest w u mnie szkole. Prezentacja ta nawet nie będzie przedstawiania, a jednym z wymogów jest posiadanie menu w prezetacji(wydziałeś kiedyś na TED aby ktokolwiek klikał w jakieś kafelki menu?). Dalej mi się rozpisywać nie chce bo mam już
  • Odpowiedz