Aktywne Wpisy
luke-dolla7 +160
Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
krucjan +237
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Zysk netto spółki za 2023 rok wyniósł 21,1 mld zł. Pozostała kwota miałaby trafić na kapitał zapasowy.
Proponowany dzień dywidendy to 20 września 2024 roku, a dzień jej wypłaty 20 grudnia 2024 roku.(PAP Biznes)
20 grudnia, szkoda ze nie 13 XD
#gielda
To ma być paczka przed świętami.
To nie jest przypadkowy termin.
Mam ponad 2000 akcji Orlenu i z dywidendy kupuje zawsze prezent dla żony i kochanki.
One czekają na dywidende bardziej niż ja sam
Generalnie PiS był nastawiony na powszechne rozdawnictwo i kiedy mi dają to jest dobrze :)
Szkoda ze przez 8 lat nie wybudowali nawet 1 wiatraka na Bałtyku a planowali kilkaset.
Miala powstać Izera, cpk, dodatkowa fabryka krabów w Stalowej Woli, helikoptery w Świdniku.
Przez 8 lat mozna było sporo rzeczy wybudować. Gierek wybudował cały przemysł w Polsce przez 9 lat.
Za czasów pis powstała tylko elektrownia w Ostrołęce za ponad