Wpis z mikrobloga

Nic dziwnego, że ludzie przestają wierzyć w słowa "naukowców".

@kuss115: dokładnie. Współczesna nauka to #!$%@? w czystej postaci. Naukowcy na grantach wykonają badania i wykażą prawdziwość KAŻDEJ tezy za którą zapłacisz. A jak ktoś podważa ich prace to jest usuwany przez "stowarzyszenia" i uciszany. Nie ma dyskursu jest tylko ideologia i opłaceni "naukowcy". Ci sami lewacy co potem rzucają na prawo i lewo badaniami zapominają, że sami te badania zlecili i
  • Odpowiedz
Jak byłem młody to straszyli wszystkich dziurą ozonową. Jak się nagle okazało, że już nie ma dziury ozonowe

@Aerwin: Wystarczy tylko tyle zeby obwiescic kazdemu kto ma sladowe ilosci mozgu, krytycznego myslenia i mozliwosci wyszukiwani informacji ze jest sie debilem xD
  • Odpowiedz
@Antorus: Ale bzdury piszesz. W ciągu ostatnich lat rekordów zimna było wiele. Z racji, że jestem w pracy, a nie chcę pomylić miesięcy / lat, to nie podam dokładnych danych, ale później mogę uzupełnić.
Były to: rekord pokrywy śnieżnej w maju (któryś z ostatnich 3 majów); rekord zimna na północy Polski w maju, gdzie zapanowała nawet termiczna zima; bodajże w 2017 (tak, to akurat przed październikiem 2017) w kwietniu spadła rekordowa
  • Odpowiedz
Klimat na ziemi: regularnie zmienia się od tysięcy lat

@mabuti: życie na ziemi też swoje a ludzie swoje, choroby bieda głód mordowanie się nawzajem to przecież natura i taki klimat, walka o zasoby i rządy silniejszych i wykorzystywanie słabszych. Zabijanie niepotrzebnych, wrogów itp. Co nie prawaku? xd na co czekasz, przecież prawo życia, silniejszy wygrywa xd ale nie myśl korzystać z lekarza i ogólnie leków i innych rzeczy ułatwiających życie bo
  • Odpowiedz
@mabuti: jak zwykle, tag #bekazlewactwa to gwarancja, że we wpisie będzie popis prawackiej głupoty i ignorancji. Wystarczyłoby, żeby biauek zbanowałby kilka razy wszystkich idiotów, którzy plusują tego typu rzeczy i poziom od razu by wzrosł
  • Odpowiedz
@mayek: @matt-pitt tak? I co nie chorowaliście na covid po szczepionkach? Dzięki temu, że w unii sobie #!$%@? takie podatki i ograniczenia to reszta planety pojdzie w nasze ślady? Dzieki temu, ze jedyne co w zyciu zobacze to moje #!$%@? dolne na rowerze to uratauje planete? bill gej sobie bedzie #!$%@? odrzutowcem dalej a cala reszta swiata smiac sie z nas i zarabiac, albo nas wykupią albo podbiją
  • Odpowiedz