Aktywne Wpisy
kontodlabeki +102
ale mnie dzisiaj dupa zapiekła, jechałam pociągiem do domu i siedziały jakieś młode julki, każda z markowych ciuchach, makijaż, paznokcie jakieś lepsze zrobione, iphone, aparat na zębach ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja, baba 30 lat i nie stac mnie na żadną z tych rzeczy XD najbardziej dupa piecze z powodu tego aparatu na zębach eh, człowiek porażka
Skąd różowe paski do 30 lat mają tyle kasy w tak młodym wieku? Rozumiem jeszcze kiedy młody facet ma dużo hajsu bo wiadomo - może być programistą albo ogarniętym budowlańcem, elektrykiem, mechanikiem samochodowym. Ale nie rozumiem co taka młoda laska może robić takiego że przynosi jej to tyle hajsu?? Nie mówicie że wszystkie są jakimis influencerkami.
Ostatnio poczułem się trochę bardziej samotny więc zainstalowałem tindera, badoo inne w celu poznania różowej. Spotykałem
Ostatnio poczułem się trochę bardziej samotny więc zainstalowałem tindera, badoo inne w celu poznania różowej. Spotykałem
Po 1,5 roku związku gdzie przez rok mieszkaliśmy razem zostawiła mnie moja dziewczyna. Dogadywaliśmy się bardzo dobrze. Praktycznie zero kłótni. Takie same plany na życie, poglądy.
Powiedziała, że ona jednak do związku się nie nadaje bo psychiczne się męczy i za dużo w niej siedzi, że już nie umie być z nikim jednością bo zawsze ma obawy i nie umie poczuć się dobrze, bezpiecznie bo się boi co będzie kiedy coś się zepsuje.
Dodała, że dla swojego dobra wybiera samotność bo tylko tak czuję się bezpieczna czyli licząc sama na siebie... Nie umiem tego zrozumieć...
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
No i spoko, wuj z wami.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Bab się nie rozumie, bo nie są logiczne. Albo miłujesz takie, jakie są albo odpuszczasz.