Wpis z mikrobloga

316 235 - 108 = 316 127

No hej! (´ー`) 100 przejechane! W prawdzie na raty, ale jest. ;)

Rano: 72km

Wybrałem się z kuzynem, po 8mej więc rano bardzo rześko. Dawno tak wcześnie nie jeździłem, w sumie to 7ma godzina wg 'starego' czasu. :o

Strasznie lubię jeździć w niedziele, puste drogi, można jechać spokojnie kilometrami..

Te 72km nie były planowane, miało być max 50, a wyszło znowu po inkszemu..

Trasa w 'skrócie': - Przez Katowice > Piotrowice > Ochojec > Murcki > Las Murckowski aż po Wesołą > Ławki > Zamość (?! jakaś wieś) > Lędziny > Górki > Chełm Śląski > granica z Małopolską (niestety nie zrobiłem zdjęcia :( ) i z powrotem- Chełm > Imielin > Wesoła > Murcki > myjnia w

Piotrowicach i do domu, uff.

Pogoda piękna. Ubrany w sumie w krótkie spodenki, koszulka funkcyjna, termo i na to krótki rękaw. Nie żałuję, że nie wziąłem długich spodni, po 3h jazdy zrobiło się już przyjemnie ciepło i zacząłbym się gotować.

Panorama pod wpisem gdzieś za Wesołą- często zastanawiał mnie ten 'komin', w końcu musiałem przyjrzeć się temu z bliska. Ciekawe po czym to pozostałość bo stoi to w sumie w szczerym polu. W środku oczywiście wysypisko śmieci- jakie to polskie..

No i oczywiście ja w tle. ʕ·͡·ʔ

Kościół w Lędzinach na wzgórzu- widać go z daleka, dobrym punkt orientacyjny no i widokowy- widać doskonale Tychy stąd. ;)

A to ja gratis. Od tyłu, bo tył bardziej fotogeniczny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Foto na koniec z myjni. Myliśmy rowery a za nami czekał Jaguar F-TYPE- gość był wkurzony, ale rower też musi lśnić. ;)

Południe: 36km

Przez poranny spontaniczny wypad z kuzynem zapomniałem, że byłem umówiony z kumplem. Zjadłem obiad i po 2h od wcześniejszej jazdy pojechałem ponownie. Krótko, na pogaduchy, Dolina Trzech Stawów i do domu, trochę na około.

Rano uderzyłem się w kolano- ujechałem na podjeździe na żwirze i solidnie walnąłem kolanem w ramę. Te 36km trochę już na siłę- kolano do wymiany. ()

Pozdrawiam ładną Panią. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rowerowekatowice

#rowerowyrownik
Traviu - 316 235 - 108 = 316 127

No hej! ヽ(´ー`)ノ 100 przejechane! W prawdzie na ra...

źródło: comment_ThaanVha9JdeyFgboEuXURdiD4uExcg7.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach