Aktywne Wpisy
Nie mam już pojęcia co robić... 27 lat na karku, z różowa poznaliśmy się w szkole i jesteśmy w związku już 9 lat, mieszkamy razem od 7.
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
czerwonykomuch +85
Niezmiennie przypominam, że Polska znajduje się dopiero na 9 miejscu (nie licząc instytucji UE) pod względem wartości sumarycznej pomocy dla Ukrainy i jest wyprzedzana m.in. przez Danię - kraj z połową naszego PKB. Polacy są za to pierwsi do jęczenia o wdzięczność i przeprosiny za krzywdy sprzed blisko wieku. Poczucie wyższości pana Polaka wobec chłopa Ukraińca wciąż panuje w narodzie, podsycane bardzo skutecznie przez ruską propagandę.
Przezabawne jest udawanie, że polska pomoc
Przezabawne jest udawanie, że polska pomoc
#p0lka #p0lki #pieklokobiet #pieklomezczyzn #polska #humor #bekazlewactwa
34 sek. wytrzymałem.
Wyprosiłbym z domu, gdyby moja takie bzdury opowiadała, a na dodatek to publikowała w sieci.
@CH3j: JA bym wyprosił babę, która nie umie pisać w ojczystym języku na poziomie podstawowym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@StaryWedrowiec: „moja”, bo się używa polskiego cudzysłowu, nieuku patentowany!
@granulat_dla_POsmaku: Zajebiście głupi argument. Brawo, Jasiu.
To teraz spójrz, ile roboty z tym jest. Oczywiście można skopiować taki znak z pierwszego lepszego tekstu, który zawiera ten znak, jednak nadal jest to kombinowanie, geniuszu.
Natomiast ja piję do błędów, które wynikają z otępienia lub niechlujstwa autorów. A teraz goń się.
@granulat_dla_POsmaku:
@granulat_dla_POsmaku: Pogrążam? Ciekawe czym, mitomanie-fantasto.
To nie ja nie umiem używać dużych liter, nie trzymam ciśnienia i to nie ja wyzywam innych od debili, bo mają inne poglądy - w tym przypadku chodzi i zasady pisowni, których to ty nie szanujesz. I ktoś taki śmie twierdzić, że ktoś inny się pogrąża. XD
@granulat_dla_POsmaku: Obraża? Chłopie, to są tylko twoje urojenia.
Poza tym nie wskazałeś nic, co by potwierdzało twoje farmazony, że nie umiem pisać poprawnie. Wskazałeś jedynie "niepolski" cudzysłów, a ja ci odpowiedziałem, że bez klawiatury numerycznej trzeba kombinować, wiec świadomie korzystam z cudzysłowu, który jest dostępny z poziomu klawiatury. Każdy popełnia
@StaryWedrowiec: Aha, czyli jak ktoś nie ma polskiej klawiatury i
Dużo zdrówka i szczęścia życzę (。◕‿‿◕。)
@Stasek_Stodola_Chlyw: ale to publiczny? Jeśli tak, to co tam tyle kosztuje?
Wyjatek to "korpo" i tam stanowiska umyslowe, nie fizyczne w fabrykach, ale to maly % zatrudnionych.