Wpis z mikrobloga

34sek wytrzymałem.

Wyprosilbym z domu gdyby moja takie bzdury opowiadała a na dodatek to publikowała w sieci.

34 sek. wytrzymałem.
Wyprosiłbym z domu, gdyby moja takie bzdury opowiadała, a na dodatek to publikowała w sieci.

@CH3j: JA bym wyprosił babę, która nie umie pisać w ojczystym języku na poziomie podstawowym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

StaryWedrowiec - >34sek wytrzymałem.
Wyprosilbym z domu gdyby moja takie bzdury opowi...

źródło: szkola_podstawowa

Pobierz
„moja”, bo się używa polskiego cudzysłowu, nieuku patentowany!

@granulat_dla_POsmaku: Zajebiście głupi argument. Brawo, Jasiu.

To teraz spójrz, ile roboty z tym jest. Oczywiście można skopiować taki znak z pierwszego lepszego tekstu, który zawiera ten znak, jednak nadal jest to kombinowanie, geniuszu.

Natomiast ja piję do błędów, które wynikają z otępienia lub niechlujstwa autorów. A teraz goń się.
StaryWedrowiec - >„moja”, bo się używa polskiego cudzysłowu, nieuku patentowany!

@gr...

źródło: 2024-04-21 19 30 03

Pobierz
nadal się pogrążasz xD

@granulat_dla_POsmaku: Pogrążam? Ciekawe czym, mitomanie-fantasto.

To nie ja nie umiem używać dużych liter, nie trzymam ciśnienia i to nie ja wyzywam innych od debili, bo mają inne poglądy - w tym przypadku chodzi i zasady pisowni, których to ty nie szanujesz. I ktoś taki śmie twierdzić, że ktoś inny się pogrąża. XD
tym, że jesteś emocjonalnym dzbanem, który nie umie przyjąć do świadomości, że nie umie pisać poprawnie i się jeszcze obraża xD

@granulat_dla_POsmaku: Obraża? Chłopie, to są tylko twoje urojenia.

Poza tym nie wskazałeś nic, co by potwierdzało twoje farmazony, że nie umiem pisać poprawnie. Wskazałeś jedynie "niepolski" cudzysłów, a ja ci odpowiedziałem, że bez klawiatury numerycznej trzeba kombinować, wiec świadomie korzystam z cudzysłowu, który jest dostępny z poziomu klawiatury. Każdy popełnia
Poza tym nie wskazałeś nic, co by potwierdzało twoje farmazony, że nie umiem pisać poprawnie. Wskazałeś jedynie "niepolski" cudzysłów, a ja ci odpowiedziałem, że bez klawiatury numerycznej trzeba kombinować, wiec świadomie korzystam z cudzysłowu, który jest dostępny z poziomu klawiatury. Każdy popełnia jakieś błędy, ale tylko nieliczni (jak ja) robią to sporadycznie i nie z premedytacją, bo tylko głąby robią inaczej.

@StaryWedrowiec: Aha, czyli jak ktoś nie ma polskiej klawiatury i
@G06DbT: no nie, dla mazczyzn jest duzo dobrze platnych prac, dla kobiet za to duzo niskoplatnych.
Wyjatek to "korpo" i tam stanowiska umyslowe, nie fizyczne w fabrykach, ale to maly % zatrudnionych.