Wpis z mikrobloga

Ciężko Ci będzie, ale powodzenia. I opel i ford pogniły i dlatego jest ich teraz mało plus problem z częściami i używanymi i nowymi. Miałem kilka tych opli i taunusa i szczególnie jeden opel (asconaB 1.9) mi się śni po nocach, że jednak go nie sprzedałem. A był idealny.
  • Odpowiedz
  • 1
@Anoniemamowy Toyota celica z lat 70 miała udawać mustanga i nawet jej się to udało chodzą teraz odrestaurowane gotowe do jazdy za 60-80 tys zł. U nas tylko jedna aukcja za 90 ale w Niemczech dużo więcej za około 15-18 tys euro. Dziś szukając klasyka tego segmentu trzeba mieć co najmniej te około 100 tys zł celica jest opcją bardzo budżetową ( ͡º ͜ʖ͡º)
lubiep - @Anoniemamowy Toyota celica z lat 70 miała udawać mustanga i nawet jej się t...

źródło: temp_file7267637465098521837

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Anoniemamowy od razu ci mówię że nie szukaj niczego taniego do "renowacji" bo nie mając zaplecza popłyniesz w koszta dużo wyższe niż te które widzisz na aukcjach za gotowe. To droga zabawa a blacharze/lakiernicy w naszym kraju tani nie są ( ͡º ͜ʖ͡º) przynajmniej ci dobrzy.
  • Odpowiedz
@Anoniemamowy: to patrzysz przez pryzmat cen z teraz. Swoją wspomnianą asconę sprzedałem za śmieszne na dziś pieniądze, ale była to równowartość połowy garażu lub 1/10 małego mieszkania w moim małym wojewódzkim. I teraz też za 5-15k euro można średnią/ładną kupić i też to jest pół garażu lub 1/10 mieszkania.
  • Odpowiedz