@krytyk1205: pędzenie bimbru to była jedyna rzecz, która im wychodziła
Oni byli sprytnymi inżynierami i wiedzieli co i jak zrobić, ale alkoholizm i chodzenie na ciągłej bani sprawiało, że każdy pomysł po pijaku stawał się kolejnym odcinkiem serialu.
@aegypius: o cie uj tego odcinka nie znałam. Jakie złoto ( ͡°͜ʖ͡°) Ale była by teraz w obecnych czasach sraczka jakby ktoś taki odcinek wyprodukował XD
@Tortcebulowy: Po kilku remontach powiedziałem, p------e to i kupiłem sobie porządne narzędzie i sam robie. Po co mam płacic komus za spierolenie roboty, jak mogę ją sam s--------ć.
@missioncritical: ja raz w życiu chciałem zaoszczędzić czasu. Mieszkanie było tylko do odmalowania i wiadomo trzeba było gdzieniegdzie ściany wyrównać. Myślę sobie p------ę nie będę się babrał w wolnym czasie i umówiłem się z fachowcem. Nigdy więcej, gość przy prostym malowaniu z----ł wszystko co się dało, najbardziej mnie w------o, że nad listwami zostawił kilka milimetrów starej farby.
#stepujacybudowlaniec #remontujzwykopem #heheszki
@krytyk1205: na wizji
@krytyk1205: pędzenie bimbru to była jedyna rzecz, która im wychodziła
Oni byli sprytnymi inżynierami i wiedzieli co i jak zrobić, ale alkoholizm i chodzenie na ciągłej bani sprawiało, że każdy pomysł po pijaku stawał się kolejnym odcinkiem serialu.
Po co mam płacic komus za spierolenie roboty, jak mogę ją sam s--------ć.
@Tortcebulowy: tym bardziej, że jedyny odcinek w którym wszystko im wychodzi tak jak zaplanowali to ten, w którym pędzą bimber xD