Wpis z mikrobloga

@christian-huygens dlaczego przychodzisz komentować większość moich wpisów i sugerujesz mi insynuacje oraz tworzenie teorii spiskowych?

Czy to nie ty wrzucałeś protokół przesłuchania Apteki twierdząc, że dostałeś go przez kolegę z Katowic? Czy to nie ty twierdzisz, że Szalony Reporter pracuje dla Boxdela tuszując jego aferę z narkotykami i nieletnimi w tle?

Zaczynam się o ciebie martwić, może podświomie dochodzi do wyparcia i swoje problemy przypisujesz innym? Niestety padło na mnie ale nie mam ci tego za złe
#famemma
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GoodGuyChucky93: Ostatnio 2 twoje wpisy skomentowałem i to na przestrzeni kilku dni. Ostatni był dzisiaj i był to autentyczny wyraz troski o to, że ci o------o. Po prostu, ze względu na "historię jednej znajomości". Czy to naprawdę jest większość?

Dlaczego nie napiszesz na priv skoro masz do mnie problem? O c--j ci chodzi? Jaki był cel tego posta, bo wygląda jakby brakowało ci uznania. Jak chcesz robić to publicznie to się zastanów czy pogoń za plusami jest tego warta.

Czy to nie ty wrzucałeś protokół przesłuchania Apteki twierdząc, że dostałeś go przez kolegę z
  • Odpowiedz