Wpis z mikrobloga

#hotelparadise oto proszę manipulacją level 100, styl Christian Grey albo narcyz w wersji HP Poloña

- A jak ci powiem żebyś do mnie nie podchodziła, bo tak będzie dla ciebie lepiej?
- Bo skoro już ci tyle złego zrobiłem to lepiej jakbyś się odsunęła ode mnie?
- Ada, płakałaś już przeze mnie.
- Powinnaś się we mnie zakochać, byłoby łatwiej

I najbardziej cringe’owa scena łóżkowa HP ever. Nie wiem czy to serio hamulec wobec chęci zrobienia czegoś czy takie “wiem, że muszę ci coś dać, ale nie chcę więcej, więc muszę udawać że to zasady a nie że mnie brzydzisz”

- nie… no błagam cię… nie, bo ja później…
- na tyłek też już jest zakaz?
- no bo ja już nie mogę też
- to zrobimy to od połowy
- nie nie nie , nie mogę złamać sobie danej zasady wiesz. bardzo bym chciała i bardzo mnie do tego kusisz. Możesz zrobić sobie z nim co tam chcesz (..)
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kitty9 no nie wiem, akurat w tych scenach nic złego nie widziałam… jest pociąg seksualny w obie strony ewidentnie, nie róbmy z siebie swietoyeblych, chyba każdy miał przynajmniej raz sytuację, że chciał i ledwo się powstrzymywał (albo i nie) ( ͡° ͜ʖ ͡°) a w pierwszym dialogu bardziej z tym zakochaniem odebrałam to jako ironię

Manipulację level 100 widzę u Judaszycy i Cyganki
  • Odpowiedz
@sernikwrajstopach no i okej, Twoje zdanie. Może się będę biła w pierś niedługo ale mimo to NARAZIE zdania nie zmienię i jestem raczej osobą, która daje szansę jeśli widzi zmianę. Nie oceniam zero-jedynkowo. Ale zgadzam się z tym, że jest toksykiem, on sam to przyznaje. Są tacy co to swojej winy do dziś nie widzą (Sroch)…
  • Odpowiedz