Aktywne Wpisy
diarrhoea +165
No i dokładnie tak się wpada w długi dzięki piramidzie.
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
ashwaganda +140
Rzeczywiście mega upał. Nic mnie tak nie denerwuje jak te czerwono czarne mapy, które mają powodować u nas wylew, że planeta ginie #bekazlewactwa #bekaztvn #tvn #propaganda #ekologia #bekazpodludzi
- A jak ci powiem żebyś do mnie nie podchodziła, bo tak będzie dla ciebie lepiej?
- Bo skoro już ci tyle złego zrobiłem to lepiej jakbyś się odsunęła ode mnie?
- Ada, płakałaś już przeze mnie.
- Powinnaś się we mnie zakochać, byłoby łatwiej
I najbardziej cringe’owa scena łóżkowa HP ever. Nie wiem czy to serio hamulec wobec chęci zrobienia czegoś czy takie “wiem, że muszę ci coś dać, ale nie chcę więcej, więc muszę udawać że to zasady a nie że mnie brzydzisz”
- nie… no błagam cię… nie, bo ja później…
- na tyłek też już jest zakaz?
- no bo ja już nie mogę też
- to zrobimy to od połowy
- nie nie nie , nie mogę złamać sobie danej zasady wiesz. bardzo bym chciała i bardzo mnie do tego kusisz. Możesz zrobić sobie z nim co tam chcesz (..)
Manipulację level 100 widzę u Judaszycy i Cyganki