Aktywne Wpisy

mug3n +3
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop
źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Klotrimazol +53
Prawda jest taka, że gdyby gonciarzowi nie nacisnęły na odcisk to dalej by był w tej bandzie ćpunów, prostytutek, lewaków, feministek, p0lek, k0biet i dalej by gardził facetami, którzy byli j3bani przez p0lki, i nacpany klaskałby uszami do przemówień odklejonych naćpanych prostytutek.
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz

1.Jak sprawdzic sam czas do kwalifikacji? Po dolaczeniu z lobby pokazuje 30 min practice i po czasie pokazanym w lobby do wyscigu nagle zmienia.
2.Jak wlaczyc zielony pasek pokazujacy +- na odcinku ?
3.Jak wlaczyc liste kierowcow z ratingiem obok? Mam tylko imiona i nazwiska
4. Dlaczego za wjazd przeciwnika w moj tyl jest kara? Podczas jednego kolka: zahaczylem o typa i dostalem 0x za kolejnym zakretem obrocilo samochod komus samochod potem od razu ruszyl w poprzek drogi przecinajac mi tor dostalem 4x, zostalo uszkodzone kolo, przy zjezdzie do pitdtopu wjechal mi ktos w tyl i dostalem kolejne 4x…jak tego mozna uniknac ?
2. Tab
3. W domyślnym iracingu chyba tego nie ma, do tego musisz ściągnąć racelab gdzie masz masę widgetow, możesz sobie dowolnie ustawiać co chcesz widzieć, generalnie polecam
4. Kary w iR za kontakt dostajesz niezależnie czy ty jesteś winny czy nie. Logika jest taka że
Za 20 min startuje wyscig. Ja slepy jestem czy gdzie jest info o tym ?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMożesz brać udział w ilu chcesz wyścigach, na tym polega iracing. W klasie rookie maszz je co godzinę.
Powodzenia!
Czas z zielonego paska jest liczony od „zyciowki” na danym torze, czy jaki jest punkt odniesienia?
Oraz od ktorej licencji ludzie w miare ogarniaja tj. brak 5 poza torem na pierwszym zakrecie i wszyscy na raz potem laduja sie na tor…
Dzieki wielkie za pomoc raz jeszcze
A co do licencji to generalnie im wyższa tym lepsze ściganie, ale zależy to też serii, ratingu, długości wyscigu (w dłuższych 45min+ jest spokojniej). Ale i w f1 masz czasem kraksy