Aktywne Wpisy
xEm +5
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +70
Gruzja to brudne państwo, śmieci są wszędzie. Budynki to samowole budowlane, rzadko wykończone. Nawet jak front budynku wygląda na zadbany, to tył jest syfny. Nawet miejsca turystyczne wyglądają słabo, ale są wyjątki. Natomiast naturę mają piękną co tworzy mocny kontrast.
Sanepid raczej nie istnieje, krowy latają swobodnie i wyżerają śmieci z puszek.
Żarcie tanie nawet w restauracjach, ale nie alkohol, szczególnie importowany jak whiskey.
Sporo też zbiegłych ruskich. W miejscach turystycznych to spotkanie Azji z Europą pełno Hindusów i Chińczyków.
Kraj ciekawy, ale wrócę jak posprzątają czyli jakieś 20 lat...
#zdjeciatarzana #podrozojzwykopem #podroze
@WLADCA_MALP: nie posprzątają :) Byłem 10 lat temu i teraz, zero różnicy (ot lepsze auta jeżdżą może). Fajne są świnie z wolnego wybiegu chodzące przy drodze :) Tam pije się czaczę nie whisky :)