#blackpill `#gitara jak chłop wymiata na gitarze to coś zwykłego, normalnego ale jak baba robi coverki to już metafizyka, spotkanie z najwyższym, wiadomo , że jej 90 procent subskrybentów to spermiarze nie mające nic wspólnego z muzyką metalową które przyszły tylko popatrzeć na kawałek cyca
@Archaniol_bo_rzyga_bryje tamta też, obie mają przyzwoite umiejętności ale mi chodziło oto że będąc babą to wystarczy że grasz jeden riff i już masz fejm na YouTube xd
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: gram bardziej hobbystycznie i nie chce mi się już bawić w projekt ,, zespół " bo wiem jak to się zawsze kończy, większość ludzi się nie nadaje mają w dupie próby i regularne ćwiczenia zasłaniając się pracą, rodziną i ogólnym brakiem czasu co jest strasznie niedojrzałym podejściem bo kiedy się coś wcześniej deklaruje to robi się to na sto procent albo wcale
@BlackpillNaCalego: No ja w sumie zacząłem grać w domu, ale już nie gram, bo nawet palców do akordów dobrze nie umiałem ułożyć, ale gitary i wzmacniacza się nie zamierzam pozbywać, może jeszcze kiedyś wrócę do tego.
że jej 90 procent subskrybentów to spermiarze nie mające nic wspólnego z muzyką metalową które przyszły tylko popatrzeć na kawałek cyca
@BlackpillNaCalego: Klasyka 'kontentu' tworzonego przez kobiety. Może nie większość, ale dużo (stawiałbym coś koło 40%) 'kreatorek' które coś tworzą, czy to muzykę, sztukę, streamują itp itd reklamuje się seksem. Najśmieszniejsze jest zawsze to jak jakaś kobieta nie może przebić się skillem, wrzuca normalny kontent, nagle połowa ciała na wierzchu i
@BlackpillNaCalego: Klasyka 'kontentu' tworzonego przez kobiety. Może nie większość, ale dużo (stawiałbym coś koło 40%) 'kreatorek' które coś tworzą, czy to muzykę, sztukę, streamują itp itd reklamuje się seksem. Najśmieszniejsze jest zawsze to jak jakaś kobieta nie może przebić się skillem, wrzuca normalny kontent, nagle połowa ciała na wierzchu i